danas smo se malcice nadogradili,kobrica je dobila sidewheel,a maxa je dobio singleloader-e koji su fenomenalni,prostora po duzini za maltene dva slaga a uklopilo se top! nema da mrdne
ovo je sve jedna tezina,nisam ogranicen brzinom jos pa mogu po zelji da pucam lakse i teze samo menjam bare u bocama,probao danas na kratkoj distanci na 30ak metar i meni sve ti isto na maloj daljini a nsa a spoton a jsb a zan,kad bude lepo vreme usledice test na bar 100m pa cemo videti pravu razliku
Jutros mi stigli zn slagovi 33gr 200kom. Moje neko iskustvo, impakt sa 600mm stx linerom ih ne voli nikako, pucao sam od 290 pa do 250ms i nisam mogao da sastavim grupu ni na 20m. Tolko cim nema grupe na 20 dalje ne vredi ni da pokusavam na dalje.
Inace sve pohvale za panim i njihovu saradnju, sve je bilo upakovano u 4 sloja kartona da se nebi ostetilo.
na nekih sam 30-35m iz nekog polustojeceg stava probao da nadjem prvo metu sa jsb king mk2 a posle ispucao 14 komada ,tri rupe su od mk2 dok sam trazio metu a prosirena rupa je on nsa 37 grejna