Kral Arms Empire X 6.35

Punim u vatrogasnom. A matematicki gledano da je boca na 200 bara mogao bih da napunim pusku 33 puta. Sobzirom da je boca na 300 bara a puska na 200 mocice vise puta sigurno,a koliko nemam pojma iskreno. A koliko dijabola moze puska da ispuca od 200 do 120 bara znacemo sutra. Kapacitet puske je 600 ccm3.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Mozda ime neko neki kalkulator za pretakanje vazduha. Zeznuto je zbog razlicitog pritiska.

Joco jel mogu da te zamolim da ti preracunas? Meni pokazuje 32 puta da moze da napuni.

Ja sam dobio 28 punjenja sa malo manjom tolerancijom, tj. unosio sam malo strože vrednosti. To je sasvim realno i znači da ćeš moći da ispucaš preko 1500 dijabola, ako imaš 50 pucanja po cilindru, a trebalo bi da ima i više. Naravno, svaki konverter pokaže samo broj čistih punjenja, ali tu postoji caka. Kada pritisak u boci padne, na primer na 200 bara, prikopčaš pušku direktno na bocu (tzv. tethering) i onda možeš da pucaš do pritiska regulatora još koliko hoćeš.

Danas proba na 50 do 52 metra.blag vetric.
c3b45abf1ffb2fcdc48fdfd667cd6463.jpg
cee7582c77a6c654e191b099a25d1cb2.jpg
0bbc196500d03ebc4425ddcba95cf973.jpg
19f4c9a5ed339c21cc6071b34bf50855.jpg
da64647cb92ea1d2136940b16d93fc9e.jpg

Imao sam samo prednji oslonac. Onda resim da napravim jednu grupu od 10 komada sa jsb king heavy posto je imao najbolju grupu od 5 komada. I onda iznenadjenje, nece da opali tek kad sam bas jako povukao opali. To je ovaj donji pogodak jer sam tu vec izgubio metu. Dodam jos jedan u okvir i ispalim 10 kom, neke lepo a neke sa komplikacijama kod opaljenja,al sam vec bio upoznat pa ispala neka grupa. Sad me interesuje ovo opaljivanje jol mogu sam da nastelujem ili mora puska kod Voje?
9c97f3b592571d311ace620778a192b9.jpg

Ovo sam gadjao sa jsb hades pa sa jsb king, a kad sam presao na jsb king hevy prva je napravila rupu,posle je samo prosirivala. Kost je kravlja velika od noge. Zanimala me i probojnost malo.

ne znam tacno kako se steluje okidac kod krala, verovatno ima neki srafic koji po 1/4 kruga okrenes pa vidis sta ce biti. zanimljivo da je hybrid bio losiji od kinga
a to je ujedno i dobra vest, posto je hybrid kad se gleda gram negde na nivou srebra

Ja bi najsrecniji bio kad bi mu grizli odgovarao :) a hibridi jesu skupi. A i ove grupe sigurno mogu bolje,kad budem gadjao sa dva oslonca,kad sredim okidac,kad stigne nova optika i kad se ne budem smrzao ko juce.

treba vremena da se covek navikne na pusku,, da napravi prave uslove za gadjanje, jako je vazno da je oslonac stabilan, optika, dobra municija, vetar...
jako puno faktora utice zato je neki put pravo zadovoljstvo a neki put mi dodje da savijem pusku preko kolena

Vlad, ja imam neodoljivu ponudu za tu pusku. Vidim da je ova tema odavno, ako vidis, podeli dalja iskustva. Ili bilo ko ko ovo vidi, znacila bi mi misljenja iskusnijih clanova.

Stigla i kod mene. 6.35mm ali montirtana cev 5.5. Uz nju fabricka cev 6.35 i FX Impact cev 5.5mm sa moderatorom. Na ovojoj Kral cevi montiran nekakav DIY moderarator :( No napravice se novi. Optika Fire SF Wolf 10-40x50. Kofer fabricki, dobar bipod i Picatini sina, lose odradjeno montiranje, napravice se novo. Ugradjen regulator, podesen na 120bar, sa manometrom. Prosiren transfer port. Kompresor 300 bar, 220v 2.2KW sa vodenim hladjenjem. Celicna boca 7l sa priborom za punjenje, ventil, manometar... Hronometar i gomila dijabola i slugova. Danas samo malo probana, bez upucavanja optike, solidno bogami... Ima na njoj da se radi, ali nije problem imam mogucnosti, Sve u svemu, jako sam zadovoljan. Gledao sam jeftinije PCP, rucne pumpe, odustajao, resavao da kupim prelamacu Gamo 6.35, a onda naleteo na oglas, za cenu koja se ne propusta, rekombinovao finansije, kaparisao bez rasprave o ceni... Morao sam da sacekam da se rteferent za oruzje u MUP u mestu prodavca vrati sa odmora koji je spojio sa praznikom... Danas doneo pusku i svu opremu, Malo pucao na 25m i sta da kazem, odusevljen sam.

Attachments

• Kral 1.jpg
    Kral 1.jpg
    333.3 KB · Views: 32
  • Kral 2.jpg
    Kral 2.jpg
    294.8 KB · Views: 30
  • Kompresor 1.jpg
    Kompresor 1.jpg
    211.3 KB · Views: 29
  • Kompresor 2.jpg
    Kompresor 2.jpg
    236.4 KB · Views: 30
Podržavam entuzijazam i euforiju! Toga nam baš ozbiljno fali ovde na forumu i voleo bih da toga bude mnogo više :)

Ima na njoj jos ponesto da se uradi. Montaza Pikatini sine za bipod je uzasno lose uradjena, morace nesto profesionalno da se uradi. Na cevima Kral 6.35 i FX 5.5 propali su O ringovi moraju da se zamene vitonskim. Moderator zvuka na ovoj cevi je vise nego konzerva, za pozetrak, napravicu adapter za moderator sa FX cevi. Posle pravim moderator po svojoj konstrukciji. To sto sam pucao, malo da isprobam, nije lose obzirom da je klimav bipod, neki raskimatani sto sa kog pucam... sve u svemu, jako sam zadovoljan puskom, a sve sto treba da se odradi na pusci, napravi novo, uzivacu u tome, jer po struci sam masinac konstruktor, nije mi strano da radim na manuelnim masinama - strug, glodalica, posebno na CNC glodalicama. Uzivacu da se bavim ovom puskom. Sustina, uzeo sam pusku da u noj uzivam i uzivam u doradama.

Users who are viewing this thread

Back