Krky, srecan ti 35. rodjendan! :)

Srđan Pavlović said:
Auuu, Krky, stvarno... al' si mator! :mrgreen:
Ma nisam , samo tako izgledam :lol:
Dečki još jedanput veliko HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo nešto što sam si kupio za rođendan, Weihrauch HW35 4.5cal. :D

Attachments

• IMG_1607.JPG
    152.4 KB · Views: 6,931
  • IMG_1610.JPG
    153.2 KB · Views: 6,931
sminka :)
koliko vidim, Alen se rastaje i od diska i od cz200, mozda bi mogao udopuniti kolekciju sa nekom pcp-jkom?

Mrzečo me da otvaram novu temu, pa ću malo da spamujem Krkijevu :lol:
Evo prošle nedelje ja bio sa nekim kolegama iz Toyota kluba na pucanju. Jedan od njih drži streljanu, pa išli da ožežemo po papiru malo.
Jedino... što nisu znali da ja odaaaavno znam kako se drži puška ;)

Attachments

• 1.jpg
    44.9 KB · Views: 6,914
  • 2.jpg
    140.4 KB · Views: 6,914
Nije da nisam mogao, nego nisam hteo :lol:
Ja sam svoje ispucao bar 20min ranije od svih ostalih, pucao sam što pre da bi mogao da se zezam posle :)
Pustio sam vlasnika streljane da uzme najbolji rezultat. Glupo bi bilo da me čovek pozove i da ja budem bolji od njega, a streljana njegova :lol:
Nego, htedoh reći... Ovu disciplinu sam zadnji put pucao 1998god. i iznenadilo me je to što mi je izgledalo kao da sam pucao juče. Što bi se reklo, kao kad naučiš biciklo da voziš, naučio si za ceo život. Bez upucavanja nišana sam imao izvanredan rezultat. Onu malu zastavu kao da sam držao pre 10 dana a ne pre 12 god. Extra osećaj.

Чекај, значи сада коначно смеш да изађеш на црту са мном на 10 метара? :mrgreen:

Ma ne bre. Da pojasnim.
Korak 1- Odeš u pekaru, kupiš 2kg bureka (ali ne onog masnog da se cedi, nego pravi burek).
Korak 2- Nađemo se u nekoj streljani i gađamo po 40 dijabola.
Korak 3- Opklada bude ko pobedi kupuje burek a ko izgubi kupuje jogurt.

Pošto je jogurt jeftiniji, ja kupim jogurt, i izgubim namerno :lol:
Kao drug, ja podelim sve to sa tobom (jer svejedno sam ne bi mogao pojesti 2kg bureka)

E sad... pošto sam ti izrecitovao moj pakleni plan, možeš ga i ti primeniti, ali u nekom drugom slučaju jer sam u ovom slučaju ja prvi rekao šta i kako, tj. kupovina bureka ti ne gine :lol:

Users who are viewing this thread

Back