pica pica
New member
@Ledeni:
Zasto tako mislite? Pa ljudi svasta probaju! Kao sto ste Vi probali da gadjate zastavinom vazdusarom mete na 100m, tako sam i ja probo dijabolu jbs monstera od 0,87g. na takvoj pusci... To ne mora odma da znaci da nemamo iskustva, nego bih ja pre rekao da imamo visak ideja i odredjenu dozu radoznalosti, a sto je odlika inteligentnih ljudi... :idea:
Zasto tako mislite? Pa ljudi svasta probaju! Kao sto ste Vi probali da gadjate zastavinom vazdusarom mete na 100m, tako sam i ja probo dijabolu jbs monstera od 0,87g. na takvoj pusci... To ne mora odma da znaci da nemamo iskustva, nego bih ja pre rekao da imamo visak ideja i odredjenu dozu radoznalosti, a sto je odlika inteligentnih ljudi... :idea:
Jako duhovito... :roll:goxy said:Ledeni molim te reci nam od momenta kada vidis da si pogodio metu recimo na 150m do momenta kada cuješ zvuk udara prodje vremena.Jer ja na 50-70m koliko uglavnom gadjam uvek čujem pogodak malo kasnije u odnosu kada primetim okom.Posto kolega iz ,,boginje ''Dijane kako stisne okidač već čuje zvuk pogotka na 50m.Pa rekoh ti sa tvojom zastavicom sigurno kada opališ,odeš da popiješ kaficu....