Furioso
New member
Svaka čast care!!!Ledeni said:kircan said:Ledeni said:Evo, ja ću se vratiti na temu. Gotovo potpuno mirno vreme danas - idealna prilika da se još jednom okušam u starom izazovu gađanja i pogađanja mete na 95 metara iz Zastave.
Ledeni svaka cast, ta tvoja zastava je odlicna. Kvalitet video snimka cak i kad je ovako uncut je odlican, uzivancija za gledanje. Sad si me naterao da probam i ja nesto slicno sa mojom dianom eleven. Bas me zanima hocu li uspeti, Cisto sumnjam, ali sto da ne...
Hvala druže. Tri su razloga zbog kojih pravim te klipčiće. Prvo, uživam dok to radim - pucam, snimam, editujem, zezam se... Drugo, volim da otkrivam limite svakog oružja. Još sam kao klinac od 10-12 godina pucao iz raznoraznih vazdušara u najrazličitije stvari i upoređivao svašta. I treće, voleo bih zaista da podstaknem i druge da eksperimentišu na ovaj način, tim pre što je u pitanju stara i jeftina puška, a većina ljudi koji tek ulaze u ovaj svet prve korake pravi upravo sa takvim "praćkama". I dok sam radio kao urednik u jednom ribolovačkom listu uvek sam se trudio da u tekstovima, testovima, reportažama forsiram pribor koji je u nekoj srednjoj, nižoj srednjoj i ekonomskoj klasi. Visoku klasu i štapove i mašinice koji koštaju kao prosečna plata u ovoj zemlji ostavljao sam drugim kolegama i svojim saradnicima.