Long range

zvezdan said:
zašto uvijek zvekija pogrešno razumijete
zveki je na teži način a to znači potrošio puno love naučio šta je dobro a šta ne
mislite da zveki ili sportex ili voja ili pani ili rajko ili nama slični vole da bacaju pare? ne drage kolege nije tako svi mi volimo da prođemo što jeftinije ali jednostavno ne ide
vraćamo se na staru priču da zveki mrači---ne mrači drage kolege nego kažem ako hoćeš nešto baš extra onda moraš i da platiš baš extra a zveki je ovdje da vam kaže da ako hoćete to baš extra ne bacajte pare kao zveki nego direktno idete na vrhunsko ako možete da pratite finansijski i ne pričate prazne priče da sa nečim što nije baš extra može da se postigne to baš extra .Zveki je imao i hawke od 700e i nije bio zadovoljan a prije njega 5 komada koje su u rangu do 500e i opet nije bio zadovoljan, a ni sad nisam zadovoljan jer ima bolje i od ovoga...........Ovo nema kraja....................
slušam gledam pratim učim i dalje ,razmenjujem mišljenja sa osobama koje se razumiju u materiju , dam savjet kad znam i ne petljam se tamo gdje ne znam
ne interesuju me brojevi pregleda , interesuje me da pokažem ako mogu šta može puška i oprema a ne šta zveki može,zveki je nebitan bitno je pokazati šta sve vazdušno oružje može,
da imam prilike isprobao bih sve puške sa ovog podneblja i testirao ih do smrti da se vidi koja šta može i ne bih žalio sredstava ali nažalost živim u cg pa je to nemoguća misija ,ali za dijanu ntec 350 , fx royale i fx impact sam siguran da znam šta mogu kao što sam siguran da znam za nekih 20 vrsta optika šta mogu.................

I dalje mi smetaju neke stvari kod tebe, što je i normalno, ali (ne bih bio pošten da ovo prećutim), manje ih je nego ranije. Priznajem, često sam ishitreno reagovao i nisam čekao da razmislim o onome što napišeš. Tek sada to kapiram, posle ovog što si napisao - da ne možeš sa lošom optikom pucati na 30 i 200 metara. Od juče mi ovo u glavi i morao sam ovako javno da napišem da si u pravu, a da sam ja odmah skočio u napad, bez razloga. Verovatno je toga sa moje strane bilo i ranije.

Ledeni said:
zvezdan said:
zašto uvijek zvekija pogrešno razumijete

I dalje mi smetaju neke stvari kod tebe, što je i normalno, ali (ne bih bio pošten da ovo prećutim), manje ih je nego ranije. Priznajem, često sam ishitreno reagovao i nisam čekao da razmislim o onome što napišeš. Tek sada to kapiram, posle ovog što si napisao - da ne možeš sa lošom optikom pucati na 30 i 200 metara. Od juče mi ovo u glavi i morao sam ovako javno da napišem da si u pravu, a da sam ja odmah skočio u napad, bez razloga. Verovatno je toga sa moje strane bilo i ranije.

nema problema ,ja sam samo neko ko kaže bez pardona što misli, i ti mene nerviraš sa nekim tvojim rabotama ali to je tvoj posao i ko sam ja da u to ulazim
samo hoću da prenesem skupa iskustva u odnosu na neka jeftina i da se vidi razlika da bi ljudi znali o čemu se radi i da ne bacaju pare ako hoće nešto baš baš dobro jer od govana se pita ne pravi

pucanja bez podesivih nosača nema
a extremno dalekog pucanja bez podesive šine i podesivih nosača + takođe nema a da hoćeš uvijek da znaš gdje si sa daljinama
ja sam u fazi naručivanja ovog hawkea od gore pa ćemo da vidimo ubrzo šta ta šina sa nosačima uopšte može da pruži

Joca said:
Može link? :)

može, ovo je najjeftinija varijanta i probaću da je kupim

http://www.sdswatersports.co.uk/syag/Hawke-Adjustable-Mounts-Weaver-High-30mm?search=hawke

wooyadeen said:
Pretpostavljam da imaš i neku manju optiku za taj nosač :)

U to ne može S3 da stane
a vojo 30 je tubus i razmak ne mogu da nađem ali vala za te pare da probam a ako meni ne bude valjala naći će se neko da mu valja i to je tvoja ideja :D :D :D

sportex said:
Tipujem da taj biser precizne mehanike neće kod tebe biti duže od 24h :)

:D :D
Sjebo si me sad skroz :D :D
Sledeći je coldshot od 500€ u pm a mami me užasno :cry:
E sad se pokaži zveki jebo te otac šta išta pričah :D :D :D

Upravo to.
Sam si rekao da se ''od go.ana pita ne pravi'' , zato...... suššii od 5 komada zelenih :D
Toliko si dao za ono ''malo'' kutija dijabola, :D ovo ipak ostaje tu , ako radi posao, naravno

sash said:
Upravo to.
Sam si rekao da se ''od go.ana pita ne pravi'' , zato...... suššii od 5 komada zelenih :D
Toliko si dao za ono ''malo'' kutija dijabola, :D ovo ipak ostaje tu , ako radi posao, naravno
da znam da radi i da je to to ne bih časio časa, kao kad sam pogledao kroz sportexov sIII :shock: :shock:

Nesto slicno koriste Mark i Sem, oni Australijanci. Verujem da posle pomeranja ovakve montaze gore-dole puska i dalje ostaje upucana u milimetar. Ali koliko sam ja video takvi nosaci su od 400-500$ pa na gore.

najjefrinija verzija kod proizvođača u usa + do nas svašta nešto ali ovo je vrhunska stvar za pucanje bez nerviranja na kojoj god hoćete daljini od 30 do koliko puška može dobaciti na najvećem uvećanju koje imate....................429 dolara
https://heritage-arms.com/product/m-o-a-b-300-minutes-of-angle-gen-4/

ovo je u engleskoj 530 funti opet ++++
https://www.opticswarehouse.co.uk/product/cold-shot-m-o-b-300-minutes-angle-gen-4-extreme-long-range-adjustable-rail/

sash said:
Upravo to.

hahahhahahhah
a vidjeh da je moguće da rade posao mada sam sumnjičav
a cold shot ako uzmem taman ću da prodam fx nosače i eaglevision i eto peti dio para nazad od coldshota :D :D :D :D :D :D

Samo par sitničavih zapažanja, taj Coldshot kako vidim nema mogućnost čvrstog zaključavanja željene pozicije osim klikova, a ima elevacioni navoj dosta malog prečnika sa solidno velikim korakom i još ima pride par osovina. A treba da nosi i u mikron precizno i čvrsto da drži, bez ikakvog pomeranja, pozamašnu težinu. Plus da to radi repetabilno.
Na primer, navoj na turetima tvog Sightrona je finiji i dosta širi u prečniku, sve u cilju eliminacije lufta, plus što verovatno ne bi mogao ni da klikneš, koliko su klikovi napeti i oštri, kada bi umesto tureta imao onaj točkić. I sve je to tako napravljeno, a ne trpi bukvalno ništa - samo dodiruje mali tubus unutar optike.

sve si u pravu , mene još i zabrinjava ona osovina i preklop coldshota naprijed jer i to mora biti u mikron a metal o metal dovesti tako je jako teško ja mislim
mada sa druge strane ta cijena valjda govori da je to kvalitetno
iskreno nisam siguran a volio bih ga probati

https://www.youtube.com/watch?v=4p3Uiov775M
ovo je proverena stvar i dokazano u videu

Users who are viewing this thread

Back