mali skup po kisnom danu 21.08.2022 top gun

kircan

Administrator
Staff member
Danas uprkos losem vremenu u obliku kise i vetra okupila se mala ali dovazna grupa ljubitelja viskog pritiska u sastavu Vladimir T, Lane, Srpche the great i moja malenkost. Niko ne bi rekao Crème de la crème ali svakako odvazni i neustrasivi bez bojazni od promaje i vlage.

Vetar je bio pravi banatski, oduva ti kutija cigara sa stola, dijabole lakse od 10gr a da stavis pisak naspram vetra svirao bi meksicku muziku. Ipak, to nas nije psutalo, bilo je divnih grupa, pogodaka, egzibicija sve sto bi publika mogla pozeleti da je bilo, ali nije jer niko nije blesav sem nas da gadja po kijametu.

Srpche je danas naucio dosta o vetru u Banatu i odmah je svoje znanje primenio na metu wrabf na 25m. Kada sma pogledao neke njegove grupe bio sam zatecen jer je bilo po nekoliko dijabola u jednoj rupi.
Lane je dominirao sa waltherom lg 400, posstavicu i sliku njegove mete i verujem da ce biti ozbiljna konkurencija i mlada nada sledeceg takmicenja.
Vladimir t - poznatiji kao vlada haubica pogadjao je toliko onaj malni gong od 2,5cm na 95 m da smo mislili da ce garasturiti. To naravno nije moguce jer ga je izradio od samo njemu znanih materijala robusnije od serene williams. Gadjao je sa slagovima od 3g. Njegov mjolnir je bio izuzetno poslusan cak i po tom vetru koji je isao od 2,5ms do 4ms a mozda i vise na momente.
Ja sam testirao mog dreamline u 5,5mm i prezadovoljan sam kako je sve radilo. Voja ga je slozio vrhunski. Vise o mojim dostignucima u temi o dreamline.

Attachments

• odvazni 3.jpg
    odvazni 3.jpg
    230.5 KB · Views: 558
  • odvazni 4.jpg
    odvazni 4.jpg
    245.3 KB · Views: 557
  • odvazni 5.jpg
    odvazni 5.jpg
    224.8 KB · Views: 557
  • odvazni i alfa.jpg
    odvazni i alfa.jpg
    226.9 KB · Views: 557
  • odvazni.jpg
    odvazni.jpg
    221.8 KB · Views: 558
  • 25m lane walthedr.jpg
    25m lane walthedr.jpg
    240.6 KB · Views: 558
Ja mislim da je juce svuda na svetu bilo kise, osim na strelistu u Mužlji. Cuveni vetroviti Top Gun, u pucackim krugovima poznatiji kao Kircanova Arizona 🙂 Brisan prostor, na kome uvek ima vetra, pitanje je samo kojeg intenziteta. Juce smo imali neki bocno-ledjni vetar, koji je bio prilicno konstantan, ali je naravno menjao jacinu… Nekoliko puta je kutija cigara letela sa stola… Kircan je okacio moju metu na 25m, koja u nekim lepim uslovima, nije nista narocito…
Uvek posle gadjanja, dok se vracam kuci, osecam se dobro, zadovoljan i relaksiran. Juce uvece sam vozio za NS i razmisljao o tom vetru, koji mi na kraju dovede u pitanje upucanost puske i optike, i totalno zakomplikuje nedeljno vece 🙂

Hvala momci na lepom druzenju!

Čestitam Gospodari vetrova (banatskih, da budem precizan), na istrajnosti i moralu. Ja sam konformistički sedeo kod kuće i razmišljao koji bi to ludak sada pucao. :D

Svaka čast na entuzijazmu.U NS je bio sličan vetar od podneva na dalje,praćen žestokim pljuskovima na momente.Isti vetar me je oterao u kafanu do 23 h. 😊

Users who are viewing this thread

Back