Metalni Springer

maverick86

New member
Pozdrav svima.
Vec nekoliko dana pokusavam da narucim metalni springer Colt 1911 G13, Glock G15:

PaFTpbk.png

3u5tEU6.png

Proverio sam desetak domacih sajtova i niko nema metalne springere uglavnom imaju u najboljem slucaju plasticne sa metalnim slajdom ali niko u Srbiji ne prodaje ceo metalni kao sto nalazim na ovim stranim sajtovima.
UKArms imaju tog colta 1911 G13 koji je ceo od metala.
Ne zelim na c02 ili na zeleni gas airsoft pistolje, hocu bas springera ali da je metalan.
E sad pokusao sam da narucim sa jednog britanskog sajta i sa jos par sajtova van srbije ali niko ne zeli da salje u Srbiju, kazu da imaju problem sa nasom carinom. Salju za hrvatsku i ostale zemlje koje su clanice evropske unije.
Da li neko zna kako mogu da narucim neki metalni springer?
Hvala!

Ovo su mi odgovorili na email: "Hi I'm afraid we do not ship to your country as the airsoft guns will not make it through customs, sorry!"

Zasto ne bih airsoft pistolj prosao carinu?

Rekli su mi sada "There is no International Shipping Restrictions we know of to Serbia. However, we still recommend checking with your local authorities before placing your order as import laws are subject to change."

Kao da nema restrikcije za Srbiju koliko oni znaju ali da kontaktiram ipak nasu carinu. Ja sam poslao email nasoj carini ako mi ne odgovori nazvacu ih telefonom. Nego sad ima drugi problem. Za vazdusni pistolj koji kosta samo 10 dolara. tj 1100 dinara Postarina je 2930 dinara!

uzGWVHf.png

Jedino kada bih nasao nekoliko ljudi koji hoce da kupe pa da narucimo zajedno, Ali onda bi ovi na carini naplatili debelo

Users who are viewing this thread

Back