METE-glale za dvorišnu ligu

pa problem je do nas jer mi gadjamo mete od 2 mm umesto lepo limenke, spinere i ostale zajebancije i da budemo srecni. nekad sam i ja gadja stipalje sa 5m i bio srecan covek

:( Drage kolege,već osam dana imam temperaturu....Te vas molim da imate razumevanja što nisam u stanju da ispucam metu za ovaj vikend...nadoknadiću što pre

Drži se glale... ako nisi bio kod lekara, nemoj čekati. Ako si bio, samo mirovanje i lečenje. Biće ok.

Čuo sam se sa doktorkom,nemam nekih ozbiljnih simptoma.pijem uobičajene vitamine i to je to.
Hvala momci

glale said:
:( Drage kolege,već osam dana imam temperaturu....Te vas molim da imate razumevanja što nisam u stanju da ispucam metu za ovaj vikend...nadoknadiću što pre
Samo opusteno ime moje. Priloži opravdanje od lekara za izostanak i nema problema. ;)
Drzi se, sad ce to, jos neki dan i ko da nista nije ni bilo.

Proka said:
glale said:
Samo opusteno ime moje. Priloži opravdanje od lekara za izostanak i nema problema. ;)
Drzi se, sad ce to, jos neki dan i ko da nista nije ni bilo.
:D Naravno,opravdanje...Sad bi već bilo vreme da me popusti

drz se kolega. da nam ozdravis uskoro i da ti se pojaca culo vida ako izgubis ukus

:) Hvala kolega@Kircan,danas,10. dan mislim da sam bez temperature.Ako je nisam sad navukao u garaži.Pucao sam sa onim dijabolama što mi je nabavio bata Seba(ostalo još pola kutije),jsb express 0,510g.Taman kad sam mislio da je meta extra,desila mi se predzadnja meta,jbt,odkud tako loše da ispucam 15. dijabolu,nemam pojma dal trema ili sam ostao bez daha.Jbg,šta je tu je,šteta.Kolega Proko,molim te izboduj
20201214_171940_copy_1600x1200.jpg

Jel ti i ja gledamo istu metu?
Sta je ovde lose, 'leba ti?
Ajd ovu jednu da zanemarimo, d' odbijemo na boles'... Vrh ispucano. A vaznije od svega da si se ti nama oporavio!
d7055d542a9939dee4d4e15595e2f8f6.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

:) Sad sam merio temperaturu, 36,9c valjda nece ici dalje.
Kako Proko nije sranje,da jedna ode tako dole za ceo centimetar,nicim izazvana.Sve ostale su bile dobre i onda fljas,bez nekog razloga,bar da je ostala na 9,5, nego tako veliki promasaj..jbg,bas mi je zao

Ma evo, krenula mi suzica... ;)
Ajde bre, nemoj da si tako strog prema sebi. Pa i najbolji izlete ponekad...

kircan said:
Bravo Kolega, sjajno gadjanje, voleo bih da mi ne ide kao tebi...

Hvala kolega.I veceras nije bilo vetra.Kolko sam primetio,ti sve sto si pucao,je bilo po bas ozbiljnom vetru.Obicno ispucam dve mete za pripremu i tek treca bude prava.Prve dve sam pucao sa jsb heavy 0,670g i bile su 156-7,onda sam presao na jsb express 0,510g,one sto mi je nabavio bata Seba.Imam i jsb express sto sam uzeo iz Grofa ali mi one nisu tako precizne...

Bilo je u drugom kolu bas vetra koliko se secam, sad je dosta mirno ali sam okupiran tokom dana pa ne stizem

Users who are viewing this thread

Back