METE - Kircan za dvorišnu ligu

kircan

Administrator
Staff member
Danas sam ispucao prvu metu.
Bogami nije lako.
Ukupan skor 154 kruga i 1 10x.
Molio bih kolege laleta i proku pošto imaju iskustfva u takmičenju da provere moje ocenjivanje mete, pošto je moguće da sam negde zeznuo.

Ako smijem ja da se ukljucim, po meni si previse podigao kriterijum ocjenjivanja i zakinuo sam sebe za par bodova, ali evo, javice se jos ko pa potvrditi ili opovrgnuti...

Ja bih te ocijenio:
10 10x 10 9.5
10 10 9.5 9.5
9.5 10 10 10x
9.5 10 10 10x
I to bi u zbiru bilo 157.5 sa 3 puta 10x (sto evo ne znaci da sam u pravu).

Uopsteno, ako vec ima 9.5 po meni bi to bilo ako samo dira krug 10, a sve ovo sto je debelo unutra i dira sredisnji krug je 10, 10x mozda kad se vecina tacke unisti... Zato smatram da je najbolje da jedan covjek ocjenjuje, da ne bi bili previse rigorozni prema sebi samima.

Slazem se sa kolegom @SMD. Nemoj da si tako strog prema sebi druze sekretaru. Sad sam dosao sa posla pregledacu detaljnije pa cu objasniti.
Edit: Evo sad sam pregledao, ovo je moje (ne)strucno misljenje..
11fd739b99e8d672ee90e0b45cc3ec8a.jpg

Ako imate zalbi na moj rad, uprava Vodovoda radi od 8h ujutru.
Btw, apauz postovanja za tebe druze sekretaru!

Drugari ako mogu da vas zamolim, posto ste vi mnogo bolji u ovom ocenjivanju od mene, da vi to bodujete, ja zaista nemam iskustva u tome i ne bih zeleo nekog da zakinem. Ako ste voljni proka i SMD da bodujete bio bih vam zahvalan. Vi mi samo napisite u komentaru koliko bodova i koliko 10x i ja cu tako upisati u excel tabelu

Iskreno, ne volim da budem upleten u takve stvari, al tebe ne mogu da odbijem. Samo, kuj ce mene da boduje ako uspem da ispratim takmicenje?

pa ti boduj sebe a ako imas nedoumice, pitaj nas da ti pomognemo, pusti na viber sliku ili ovde na forumu

Ma jos nisam pucao. FWB nije spreman a 335 ne bih da upucavam na 15m, on mi je za trening i takmicenje. Kao sto si rekao (i hvala na tome), ja cu ispucam par meta odjednom kad se sve sredi. Ne zamerite... Mete ce biti okacene ovde, naravno.

Evo me...
nisam pucao u petak i suboru nadajuci se da ce vetar stati, ali kako to obicni biva, jos se dodatno podjajcio.
nekako sam uspeo da zakacim vrata od garaze da se ne iscupaju i stisnuo petlju i otpucao na brzinu ovu nasu metu.
Kakvi su uslovi bili i koncentracija ispalo je fantasticno
Molio bih naseg kolegu proku, strucnjaka za bodovanje da oceni moju metu (imajuci u vidu da sam nas uvek smatrao bliskim i da bih bas voleo da ga izvedem na cevape i pivo kad se vidimo :) )

:) Kolega,ovo je skroz dobro ali znajući uticaj vetra na preciznost,mislim da si mogao još malo sačekati.Kažu da će od četvrtka biti lepše vreme.Nekako mi ne deluje fer...

O druze sekretaru, hvala na ukazanom mi poverenju i lepim recima.
Znas da je smatranje obostrano, a sto se cevapa i piva tice, ne brini, Boze zdravlja i lepoga vremena, ima dana. Što kaže naš narod: "nije to vrljika pa da istruli"..
Evo bodovanja. Molim da me neko ispravi ako sam gde zabrljao, ne zamerite, ceo dan sam radio neku papirologiju za posao, oćoravih..
6443e689e1cedc8ad05d491b84a0a739.jpg

Odlicno druze sekretaru, s' obzirom na meteo uslove, bravo.
Ja cu sledeci vikend dve mete, ako ne zamerate, valjda ce ludnica na poslu malo da olabavi do tada...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Hvala kolega. Ma bice valjda prilike da se malo počastimo. Kad prođe korona da proslavimo našu ligu. Sutra kompletiram tabelu...

@glock, ma kaki kolega. bilo je dosta stvari da se odradi za vikend a rano smrkava pa nisam stigao, verujem da cu posle slave, u nedelju stici da odvalim 2 mete da nadomestim propusteno

Ma sve ok, pomislio sam da nije nedaj Boze ova prokleta korončina, ali dobro je da nije, nadohnadićeš ti to verujem.

Izvinjavam se sto se nisam javljao, ali danas je iskrsklo vreme za pucanje posto su mi se izjalovili neki planovi.
Ispucao sam metu za 3 kolo
i posto sma zabrljao sa metama prosli put sad sam ispucao i jednu straftu od 4 mete da se doda u drugo kolo.
Molio bih strucni ziri u sastavu proka i samo on da me izboduje kako dolikuje gojaznom coveku.

upload

Bravo druze sekretaru! Odlicno zumbanje.
Izvoljevajte bodove. Ako ima nekih primedbi, samo izvolite. I 'leba ti, sledeci put nemoj slikati metu ovako pod uglom. Em zaobljene dijabole, em ja vise nisam u najboljim godinama pa me i oci prevare. Mozda sam se zeznuo negde.
1e953b0f110dee9bdb6942120d7d2c31.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

izvini proko, nisam razmisljao. a kad pucam sa ravnim ne mogu ni 9 da pogodim svaki put

Ma taman posla, nema za sta da se izvinjavas. Ono je bila samo drugarska molba, da ne zabrljam negde. ;)

Users who are viewing this thread

Back