METE-Proka za dvorisnu ligu

Proka

Active member
Evo i ja danas nekako uhvatih vremena da se prikljucim takmicenju. Mogu vam reci da nemate sanse, ja sam osigurao roze zeku.
Gadjano sa 17 koraka iz radionice, naslon kao i uvek, krajnje vašarski i improvizovano. Kao prednji oslonac koriscena leva ruka.
26d886432c420c7d06892a356d8563c8.jpg

0a521575bea377f558a4133b7cb64c50.jpg

Ne obracajte paznju na krš i lom, nisam skoro sredjivao.
Pucao sam u obe mete, pa evo...
366eace5e59e491d236874321d71b5e4.jpg

942200038e984c02f8d6ae5cf7d0eb09.jpg

Definitivno ja ne umem sedeci....

Za kraj sam ispalio par dijabola iz stava na istih 17 koraka. Jos malo pa bolje nego sa naslona.
3ed95c40d66aef2937eec4c31f235730.jpg

Ova jedna mi izletela cisto onako, da vidite da umem i da promasim celu metu...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

:lol: :lol: :lol: Pa ti stvarno imas stojadina sve sa amortizerima za gepek :lol: :lol: :lol:
Bio sam ubedjen da me zezas...
Sto se meta tice,mislim da teba da promenis dijabole,skratis distancu na 13 metara,jer mi je logicno da ti i kolega Glock,kad vec pucate mehanickim nisanima,pucate na istoj distanci.
Jos jednom ---MENJAJ DIJABOLE (Jsb express , heavy ili u najgorem slucaju exact).
Ako ti mogu dati savet :(
Bolje pogodke sam imao kad sam jace stisnuo kundak u rame

Ne da imam jednog Keca, vec dva. Kompletna i plus na tavanu delova za jos pola Keca. :lol:

Nisam ni ocekivao neke divne pogotke, stvarno retko pucam sedeci, i pusku kad upucavam, upucavam iz stava. Mozda je i do dijabola, nije mi se H&N trosio, cuvam za streljanu a sve se teze nalaze kod nas.
Zabavno je ovo nase takmicenje, dopada mi se, zato sam i pucao danas, da ispostujem. ;)
Sledece kolo ce biti sa drugim dijabolama, ako propozicije dozvoljavaju promenu. :D
Naravno da mi mozes dati savet, ne samo ti nego svako od vas... ;)

Proko ovo je sasvim dobr kad se ima u vidu u kakvim uslovima pucas, to je bez pravog oslonca. sto kaze kolega skrati na 13m. i napuni neki dzak kukuruzom i na njega nasloni pusku i bice bolje sigurno

Bata@Proko, možda bi mi kolege s foruma mogli da se malo organizujemo pa da ti pomognemo da malo središ šupu i dvorište? :D

Mogli bi da se organizujete al od sredjivanja ne bi bilo nista. :lol: Nasli bi da radimo nesto zanimljivije. Avlija velika, mesta za gadjanje koliko ti volja. Ovo je po sistemu organizovanog haosa. :D

Users who are viewing this thread

Back