Moderacija foruma

wooyadeen

Administrator
Staff member
Velika zahvalnost kolegi kircan koji se prihvatio obaveze da moderiše forum. Od danas ćemo imati profesionalnalca (pedagoga) da se brine o poštovanju pravila foruma i međuljudskim odnosima.

Još jednom Hvala!

Hvala wooyadeen na prijemu i dacu sve od sebe da budem normalan (koliko je to moguce, ipak zivim u Srbiji)

Svaka cast kolegi Kircan-u na prihvatanju odgovorne pozicije na ovom forumu.Nadam se da cemo sada moci zdravo i korisno razmenjivati saznanja,misljenja i stavove,bez padanja u vatru i zastite bilo cijih interesa,ako toga ima!?!I da ce se provokacije i svadje sasecati u korenu. :roll:

Mislim da je to vrlo jednostavno, ko ne moze da se izrazi bez vredjanja i napadanja drugih mislim da mu nije mesto na ovom forumu. Pored toliko dobrih stvari na forumu, ljudi se cesto posvadjaju javno, umesto da se lepo preko privatnih poruka teraju u ....... I u .......

Sent from my Smartphone6.1 using Tapatalk

Pa nemojte sad , popraviti ovo ono , mislim forum je fantastican .
Naravno neke stvari treba redukovati i mozda edukovati ponekoga .
Sigurno ce se kolega Kircan odlicno snaci ;)

Једно питање за модератора:зашто не могу да окачим обичне фотографије мета са гађања...каже ми да је фајл превелик?!?

ne znam kolega zasto to javlja, verovatno su neki dzinovski fajlovi, ovo je najveci koji sam nasao na racunaru i radi bez problema
imgbb.com je dobar servis za slike, posto odmah dobijas linkovane za forum

Cini mi se da fajl mora biti manji od 1.5 mb,ako je veci ne moze se postaviti.Postoje razni photo resize programi koji su laki za upotrebu i smanjivanje velicine fajla.

Обична фотографија неколико мета сликана са осредњим телефоном,па сам ја то хтео одмах да окачим са телефона на форум јел слабо иначе користим рачунар,ал изгледа да не може ништа на једноставан начин...

Jel može jednostavnije od dva klika mišem? Ja mislim da ne može. Ograničenje veličine fajla mora da postoji.

Ja sve fotografije sa telefona postavljam na ovom forumu.Pc ne palim.Na play store imas brdo photo resizer aplikacija koje brzo i jednostavno rade posao. ;)

goxy said:
Ja sve fotografije sa telefona postavljam na ovom forumu.Pc ne palim.Na play store imas brdo photo resizer aplikacija koje brzo i jednostavno rade posao. ;)

Хвала на савету,стварно је било лако,резултати су видљиви у рублици диана 340 н тец :)

Users who are viewing this thread

Back