Moderator ili ne

Arapin

Active member
Pozdrav svima,

Ne da mi djavo mira pa bi da cackam i na mog ams 9015 mozda da stavim moderator jer se dere kao magarac.

E sad zanima me sta dobijam sta gubim, moja zelja je da dobijem malo na preciznosti ili bar da zadrzim isti i da bude utisan. Za balans na pusci ne hajem jer je ionako ne drzim ja vec nosaci za benchrest.

Tehnicki znam da mi treba ans adapter jer ima M12x1 zenski a to ne biva na moderatorima, plus ans moderator.

Tezina koja bi se skinula da bi se to namontiralo je prednji nisan i njegov riser od ukupno 50 grama plus 150 grama onaj njegov shroud dok je tezina koja bi se stavila adapter plus moderator opet 50 +150 s tim sto je shroud 165 mm a moderator sa adapterom 155 mm.

Stondovodi do jos jednog pitanja dali kraci moderator mozda tipa dony tatsu koj je 110 mm sa adapteom ukupno 165 grama

Ako neko ima ideju sta kako i zasto.

Pozdrav

Sent from my iPhone using Tapatalk

Isti “problem” imam i sa mojim Anschütz 9015 i Walther LG400.

Neko mi je jednom rekao da ne postoji moderator koji baš nimalo ne utiče na preciznost. Da pričamo o nekom random VP-u i puški gde postoje veća odstupanja u brzini, verovatno mi ni minimalna razlika ne bi smetala.

Ali kada već imamo vrhunsko oružje i jurimo što uže i što savršenije grupe, onda mi i najmanje odstupanje ili makar malo lošija grupa nekako poništi potrebu za moderatorom.

Mada, rešenje na tvom FWB "V"P70 je stvarno odlično i mislim da minimalno utiče na samu preciznost, pogotovo jer sam sa njom pravio brutalne grupe na 50m.

I mene izuzetno zankma kakva su vaša iskustva sa moderatorima i uticajem na grupe?

Moderator naručite od Voje.
A preciznost zavisi od vas.
Ovo je pucano sa ovim moderatorom, 25m sa dijabolama iz kutije koja nije QYS!
8741ddf6eb39dc6e3bcef9123558dd2b.jpg
658b5f7fa93c1435edf0997ce4cb7264.jpg
becd0dbc3e581c2a5d0ae1bdbf63545e.jpg

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

100€

Moram i ja da živim od nečega..
Ovde svi neki trgovci..

P.S. Javite se čoveku.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Users who are viewing this thread

• Back