Mane kouč said:
Promašio si temu, da si pažljivo pročitao, skontao bi da sam napisao da se dupla opruga ubacivala u dotrajale puške, a to znači da se radovnim servisom nije moglo dobiti ono sto je potrebno da bi Zastavica dala performanse koje su potrebne za takmičenje. Druga stvar koju si pomenuo koja tek nema veze sa zdravim razumom je da neko sabotira sopstvene strelce zarad neke koristi! Pa svakom treneru je cilj da ima sto bolje rezultate, a ne da sabotira svoje takmičare, streljaštvo nije komercijalni sport gde ima stotine dece, pa da nekom znači smešna članarina koju mi naplaćujemo reda radi, nego nam je cilj da sačuvamo tu decu koju imamo. A sto se tiče duplih opruga ja sam za 25 godina ugradio jedva 30-ak i to baš kad nije bilo drugog rešenja.
Lep pozdrav
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Kolega mane ne znam cemu sve ovo.
Ovo je otislo malo predalako , ja nemam nikakve namere da bih ti bio konkurencija , jer ja nemam znanje koje ti poseduješ u vezi vazdusnog oruzja.
Isti tako i ti nemas znanje koja posedujem u nekim idejama i radu na ogromnom broju mehanickih , elektricnim , elektronskim sklopovima.
Kazes:
Mane kouč
Post Thu Mar 23, 2023 7:31 am
Promašio si temu, da si pažljivo pročitao, skontao bi da sam napisao da se dupla opruga ubacivala u dotrajale puške, a to znači da se radovnim servisom nije moglo dobiti ono sto je potrebno da bi Zastavica dala performanse koje su potrebne za takmičenje.
Moje mišljenje je da se pravim servsom uz originalne delove puska vraca na fabrickim specifikacijama koliko god da je ona stara.
A dodavanjem duple opruge se samo povecava snaga same puske, ali se nazalost gubi preciznost.
Nisam ja promasio temu, jer je tema MODIFIKACIJA VAZDUSNIH PUSAKA ZASTAVA.
Valjda se ovde zna sta znaci rec
" MODIFIKACIJA"
Ako si primetio ja se vrlo retko ( skoro uopste ) ne prikljucujem diskusijama za ono sto ne znam.
Umem se zahvaliti , pohvaliti znanje i umece ostalih kolega (a tu spadas i TI ) .
E sad kao sto i tema kaze MODIFIKACIJA ja iznosim samo moja iskustva , moj rad i rezultate na mojoj zastavi.
Nikom ne namecem da prihvata moje predloge.
Uvek naglasavam pozitivne i negativne rezultate .
Uostalom kao i sto sam napisao u temi ovo je jedno moje iskustvo, na koje sam se sve nacine snalazio da nastavim ovaj hobi koji volim.
Toliko od mene zelim ti sve najbolje