Moja spring, ssp & co2 kolekcija

kircan said:
AUUUUUUU
svaka cast za kolekciju
e to vredi skupljati
ide voda na usta

Hvala puno kolega, ovo je stvarno kolekcija koju biu ceo zivot hteo da imam jer znam da ce vecno trajati :D

Glock17 said:
Aaa..najzad jedan "fanatik" sličan meni... :D

Šalu na stranu, kolekcija ti je za razboleti se, posobno kad sam video ove dve hw lepotice...❤
Uživaj kolega i svako dobro želim.

Fanatik itekako kolega, moje licno misljenje je da su veoma kvalitetne springerice kao stari Porsche manuelac, mozda nije najbolji i najbrzi ,ali je itekako najzabavniji i ukljuceni ste u ceo tok radnje :lol:

ZEX said:
SteffAirguns
Skidam kapu, kolekcija ti je na mestu. Iskreno ja sam krenuo sa springericom ali su me više zanimale PCP puške, tako da možda i ja jednog dana se vratim nekoj dobroj proverenoj springerici.

Još jednom, ali iskreno, svidela mi se tvoja kolekcija.

Kolega Zex hvala vam i nadam se da cete pratiti i naredne objave i recenzije koje cu praviti ove moje drage kolekcije :D

SteffAirguns said:
Glock17 said:
Aaa..najzad jedan "fanatik" sličan meni... :D

Šalu na stranu, kolekcija ti je za razboleti se, posobno kad sam video ove dve hw lepotice...❤
Uživaj kolega i svako dobro želim.

Fanatik itekako kolega, moje licno misljenje je da su veoma kvalitetne springerice kao stari Porsche manuelac, mozda nije najbolji i najbrzi ,ali je itekako najzabavniji i ukljuceni ste u ceo tok radnje :lol:

Upravo tako kolega... ;)

Kolega Glock17 sad videh tvoje grupe sa springericama i mogu samo da kazem svaka cast. Moracu i ja da se bacim na testiranje kao ti :lol:

SteffAirguns said:
Kolega Glock17 sad videh tvoje grupe sa springericama i mogu samo da kazem svaka cast. Moracu i ja da se bacim na testiranje kao ti :lol:

Ne znam šta si gledao, ako si gledo "dvorišnu ligu" tu dominira samo weihrauch hw35 i to gađano sa mehaničkim nišanima, a pošto poseduješ hw50s onda znaš koliko su ti nišani korisni i koliko to može biti precizno. ;)

Vrh kolekcija . Ove hw su bombona , ali i madjarica se drži . I jedan savet , kad već imaš ovakvu kolekciju , otvori se i za dobre soške i orman recimo sa providnim vratima u drvetu i osvetljen led diodom . Umetničkog dojma radi :eek: :D

TexWiller said:
I jedan savet , kad već imaš ovakvu kolekciju , otvori se i za dobre soške i orman recimo sa providnim vratima u drvetu i osvetljen led diodom . Umetničkog dojma radi :eek: :D

..a po mogućstvu da led osvetljenje menja boje, ili to ili bar da bude flooroscentno... :roll:

TexWiller said:
Vrh kolekcija . Ove hw su bombona , ali i madjarica se drži . I jedan savet , kad već imaš ovakvu kolekciju , otvori se i za dobre soške i orman recimo sa providnim vratima u drvetu i osvetljen led diodom . Umetničkog dojma radi :eek: :D
Hahahah slikacu vam danas neku moju improvizaciju 1/3 Ikeinog ormara kojeg sam modifikovao za ovu namenu. I koliko toliko za sad sluzi Planiram jos recenzija da pravim za sve ove puske i planiram da pravim poredjenje Comete Indian Black i vise nego duplo skupljeg ( ali na nama je da vidimo po grupama i svemu ostalom da li je duplo bolji) HW 45. Veliki pozdrav za sve kolege

Sent from my iPhone using Tapatalk

SteffAirguns said:
TexWiller said:
Hahahah slikacu vam danas neku moju improvizaciju 1/3 Ikeinog ormara kojeg sam modifikovao za ovu namenu. I koliko toliko za sad sluzi Planiram jos recenzija da pravim za sve ove puske i planiram da pravim poredjenje Comete Indian Black i vise nego duplo skupljeg ( ali na nama je da vidimo po grupama i svemu ostalom da li je duplo bolji) HW 45. Veliki pozdrav za sve kolege

Oružije se najbolje očuva kada je u futroli, tako je najbolje zaštićeno od svih štetnih spoljnih uticaja...

@Glock17 To je tačno , ali onda bi morao da ima 10 futrola :) :) . Drugo najbolje rešenje je drveni orman ( ili iverica) koji ne zadržavaju vlagu ( kao metalni koje naš zakon propisuje ) i prostorija koja nije previše izložena mikroklimatskim promenama .

Glock17 said:
SteffAirguns said:
TexWiller said:

Oružije se najbolje očuva kada je u futroli, tako je najbolje zaštićeno od svih štetnih spoljnih uticaja...
Futrola samo ako je bez sunđera inače posle nekog vremena ako Puška nije očišćena pre stavljanja u istu, rđa je neminovna!

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Users who are viewing this thread

Back