SteffAirguns
Well-known member
Proka said:Au, kolekcija za respekt, nema sta!
Ova HW97 je bombona.
Hvala puno kolega. Od prvog momenta kad sam 97icu KT prislonio na rame iste sekunde sam se zaljubio :lol:
Proka said:Au, kolekcija za respekt, nema sta!
Ova HW97 je bombona.
kircan said:AUUUUUUU
svaka cast za kolekciju
e to vredi skupljati
ide voda na usta
night shadow said:Svaka cast za kolekciju , ovo je lepo videti![]()
Glock17 said:Aaa..najzad jedan "fanatik" sličan meni...![]()
Šalu na stranu, kolekcija ti je za razboleti se, posobno kad sam video ove dve hw lepotice...❤
Uživaj kolega i svako dobro želim.
ZEX said:SteffAirguns
Skidam kapu, kolekcija ti je na mestu. Iskreno ja sam krenuo sa springericom ali su me više zanimale PCP puške, tako da možda i ja jednog dana se vratim nekoj dobroj proverenoj springerici.
Još jednom, ali iskreno, svidela mi se tvoja kolekcija.
SteffAirguns said:Glock17 said:Aaa..najzad jedan "fanatik" sličan meni...![]()
Šalu na stranu, kolekcija ti je za razboleti se, posobno kad sam video ove dve hw lepotice...❤
Uživaj kolega i svako dobro želim.
Fanatik itekako kolega, moje licno misljenje je da su veoma kvalitetne springerice kao stari Porsche manuelac, mozda nije najbolji i najbrzi ,ali je itekako najzabavniji i ukljuceni ste u ceo tok radnje :lol:
SteffAirguns said:Kolega Glock17 sad videh tvoje grupe sa springericama i mogu samo da kazem svaka cast. Moracu i ja da se bacim na testiranje kao ti :lol:
TexWiller said:I jedan savet , kad već imaš ovakvu kolekciju , otvori se i za dobre soške i orman recimo sa providnim vratima u drvetu i osvetljen led diodom . Umetničkog dojma radi![]()
![]()
Hahahah slikacu vam danas neku moju improvizaciju 1/3 Ikeinog ormara kojeg sam modifikovao za ovu namenu. I koliko toliko za sad sluziTexWiller said:Vrh kolekcija . Ove hw su bombona , ali i madjarica se drži . I jedan savet , kad već imaš ovakvu kolekciju , otvori se i za dobre soške i orman recimo sa providnim vratima u drvetu i osvetljen led diodom . Umetničkog dojma radi![]()
![]()
Planiram jos recenzija da pravim za sve ove puske i planiram da pravim poredjenje Comete Indian Black i vise nego duplo skupljeg ( ali na nama je da vidimo po grupama i svemu ostalom da li je duplo bolji) HW 45. Veliki pozdrav za sve kolege 
SteffAirguns said:Hahahah slikacu vam danas neku moju improvizaciju 1/3 Ikeinog ormara kojeg sam modifikovao za ovu namenu. I koliko toliko za sad sluziTexWiller said:Vrh kolekcija . Ove hw su bombona , ali i madjarica se drži . I jedan savet , kad već imaš ovakvu kolekciju , otvori se i za dobre soške i orman recimo sa providnim vratima u drvetu i osvetljen led diodom . Umetničkog dojma radi![]()
![]()
Planiram jos recenzija da pravim za sve ove puske i planiram da pravim poredjenje Comete Indian Black i vise nego duplo skupljeg ( ali na nama je da vidimo po grupama i svemu ostalom da li je duplo bolji) HW 45. Veliki pozdrav za sve kolege
Sent from my iPhone using Tapatalk
Futrola samo ako je bez sunđera inače posle nekog vremena ako Puška nije očišćena pre stavljanja u istu, rđa je neminovna!Glock17 said:SteffAirguns said:Hahahah slikacu vam danas neku moju improvizaciju 1/3 Ikeinog ormara kojeg sam modifikovao za ovu namenu. I koliko toliko za sad sluziTexWiller said:Vrh kolekcija . Ove hw su bombona , ali i madjarica se drži . I jedan savet , kad već imaš ovakvu kolekciju , otvori se i za dobre soške i orman recimo sa providnim vratima u drvetu i osvetljen led diodom . Umetničkog dojma radi![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oružije se najbolje očuva kada je u futroli, tako je najbolje zaštićeno od svih štetnih spoljnih uticaja...