Moja spring, ssp & co2 kolekcija

SteffAirguns said:
Postovane i uvazene kolege, otputovao sam sa suprugom na Taru i poneli smo nas Weihrauch arsenal ( HW45, HW50s, HW97KT) Grupe i ostale slike cu postaviti uskoro. Ali hteo sam da sa vama svima podelim jednu sliku ove lepotice u 5.5mm i 16j snage. Ne znam kako ali uspevam bez problema u stojecem stavu bez naslona da pogodim metalnu siluetu zeca na 82,5m sa Jsb RS ili Jsb express. Puska je fenomenalna i drago mi je sto cemo je zauvek imati u nasoj porodici. Veliki pozdrav za sve
c29246e78ec7338db417e4de6bd888d7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puška je fenomenalna, jedino mislim da zaslužuje bolju i kvalitetniju optiku i što kaže kolega @sportex malo je čudan položaj optike, a ja lično sam uveren da zbog tog položaja optike puška nema dobar i pravilan oslonac u ramenu... :)

Evo ni kod mene nije najsrećniji položaj optike, ali zbog sunshade-a i prelamanja cevi moralo je tako, inače bi sigurno išla još malo napred:

20201028_161403.jpg

20210303_110316.jpg

Sto se tice optike sigurno da puska zasluzuje mnogo kvalitetniju optiku od ove, ali za sad prvo mi je u cilju da nakupujem sve vp koje zelim i onda neku dobri optiku A sto se tice polozaja mozda zato sto je KT kundak pa ljudima izgleda cudno, ali za mene je to dobar polozaj. Bez problema je moglo jos koliko hocu unapred da se ide, valjda meni tako odgovara sta znam Maltene je isto i sa Weihrauch slika polozaj
efe6a71e74ff2c55c6a5a1b139a07098.jpg

Drage i uvazene kolege hteo bi sa vama da podelim prosirenje kolekcije. Kroz par meseci ce moja HW kolekcija za sad biti upotpunjena. Kolega Glock tu dosta utice da moje misli i mozak sto se tice springerica nikad nije miram i jedva cekam da probam njegovog LGV-a Radujem se sledecem skupu pa da sve zajedno istestiramo kad stignu prinove
2670fc1faabd43bf6c43c0291daac26a.png

5d544736809f4c563d7cad25bba806d3.png

20eeb14a01fd469fd1f58c4278a703d8.png

2d63435c143f0ae555b6d11e58bf46a7.png

7a834b6e759b4587ed8b21c1b068cd44.png

Biće prilike kolega i ja se nadam, inače zaista lepa kolekcija, ali moram da primetim da fali jedino njihov najlegendarniji model... ;) :D

Bice to jos lepsa kolekcija bez obzira sta uzeo novo, jer i ovako je lepa. Pogotovo sto se vidi da stvarno odrzavas mezimice i uzivas u njima. Meni je drago sto ce biti prinove i jedva cekam da vidim koja je odluka pala. Bravo kolega👌

SteffAirguns said:
Mozda ti kolega jednog dana odlucis da prodas nju i uzmes 35E

U to bi bilo baš lepo, ali ovu ne prodajem ni pod tačku razno, jednostavno hw35 je springerica stvorena za uživanje. ;)

Milan said:
Bice to jos lepsa kolekcija bez obzira sta uzeo novo, jer i ovako je lepa. Pogotovo sto se vidi da stvarno odrzavas mezimice i uzivas u njima. Meni je drago sto ce biti prinove i jedva cekam da vidim koja je odluka pala. Bravo kolega
Za sad imam hw97kt, hw50s i hw45. A stize hw77 i hw40 A kako da ne odrzavam kad hocu jednog dana da ih ostavim kao nasledje O tvom Leshiy-u i dalje razmisljam 🥲

Glock17 said:
SteffAirguns said:
Mozda ti kolega jednog dana odlucis da prodas nju i uzmes 35E

U to bi bilo baš lepo, ali ovu ne prodajem ni pod tačku razno, jednostavno hw35 je springerica stvorena za uživanje. ;)
Ajde Glock sta fali, taman se malo upgrade-uj Ipak je to svapska orahovina

ab651c6885075722904b76891fa93ab5.jpg

Danas smo se igrali sa svime po malo.. HW97 se tesirala na 60m i bez problema gadja spinere koji su 3x3cm Plinkanje i odmaranje Zelim svim kolegama lep dan i da uzivate i iskoristite lepo vreme

Mlad čovek a kolekcija vec lepa. Samo tako nastavi... Lepe puskice za nas decu igre bez granica😉

Hvala vam svima na lepim recima, drage kolege! Uskoro nadam se kroz par meseci ce kolekcija porasti za jedan HW77 i nadam se HW40. I onda mislim da je vreme za vecu pauzu

Users who are viewing this thread

Back