Moja spring, ssp & co2 kolekcija

1b34e9c4c7fe4e32a2355462af28e555.jpg

Prvo ucenje i sredjivanje prelamace ikada. U procesu je poliranje i ciscenje i posle podmazinje svih delova. Vezba se na Rellum Telly da mogu posle da probam na HW30s kad se bude nabavio Tbt kit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odlicna ideja da se ucis na madjarici. To mi osta nedosanjan san :cool:.

I samo se potrudi da raspes sto vise metalne piljevine i crnog maziva po namestaju i tepihu, da se zna ko je gazda :) :)
(salim se naravno)

1. Tepih sam usrao kad mi je pala orpuga i sve lepo onako zamastila ( Hvala Bogu pa sve tepihe ionako nosim sutra na pranje)
2. Krevet je hvala bogu spasen nista mu se desilo nije samo ga ceka jedno lepo dubinako usisavamje.

Sta cu nema se za garazu pa da lepo ko covek radim sve nego se kleci kao rob

Pa iskreno bolje na njoj nego da se pravim pametan pa ispadnem glup i tuzam lad sjebem HW

1. Tepih sam usrao kad mi je pala orpuga i sve lepo onako zamastila ( Hvala Bogu pa sve tepihe ionako nosim sutra na pranje)
2. Krevet je hvala bogu spasen nista mu se desilo nije samo ga ceka jedno lepo dubinako usisavamje.

Sta cu nema se za garazu pa da lepo ko covek radim sve nego se kleci kao rob

Pa iskreno bolje na njoj nego da se pravim pametan pa ispadnem glup i tuzam lad sjebem HW

Stef, makar nabavi satorsko krilo da na njega stavis delove i pusku koji rasklapas...
Imas na Aliexpress-u fin stalak za pusku, stavis na sto i rastavljas... Nesto ovako:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €12.50 | Tactical accessories airsoft Display Cradle Holder gun Bench Rest Wall airguns Stand gun stands guns rack hunting Rifle Stand

Stef, makar nabavi satorsko krilo da na njega stavis delove i pusku koji rasklapas...
Imas na Aliexpress-u fin stalak za pusku, stavis na sto i rastavljas... Nesto ovako:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €12.50 | Tactical accessories airsoft Display Cradle Holder gun Bench Rest Wall airguns Stand gun stands guns rack hunting Rifle Stand

Pa moracu da nabavim nesto ovako Hvala na savetu

6a53bccc458b38a1494fcf13f4d42e39.jpg

Napokon sma posle vise od dbe godime stigao i uspeo da sve opticki i mehanicki upucam sa JSB express dijabolama koje ovim mojim Weihrauch ubedljivo najbolje leze. Ali ubedljivo du 97kt i 77k bili u svojoj ligi u odnosu na ostale. Najvise me odusevila 77ica kad se puca sa mehanickim nisanim i prednjim globe nisanom. Na 21m i dalje puca u centar , a vec je bio mrak i morao sam da osvetljujem metu i postolke koje sam danas napravio. Nije nesto ali sluzi. Ima gore 2 sloja debele sperploce, 3 sloja stiropora i onda 2 sloja kartona i super se pokazalo.
5caac998c7d4eb829aec0583bc74f333.jpg

62b4b79d1a85009ed5cf0e1f7c3b5d8c.jpg

Hw30s me je isto odusevio s obzirom da njega pucam bez optike i stavrno je bilo na 10m ili 20m stvarno je kao laser i milina za koriscenje. Ali 97kt moja u 5.5mm je toliko nekako kao puter lagana za natezanje i ceo proces pucanja da mi je ona bas najjaci utisak ostavila
aec17f0b8698b84df3d33de190e4687c.jpg

Na zalost u zurbi i svemu nisam stigao da slikam mete jer sam ih nin stop menjao i lepio nove. Ali sivurno mogu reci da su ove puske itekako preciznije nego ja sam i da su stvarno mnogo dobra investicija. Planiram da u svaku ubacim neki tjuning kit ali otom potom. Jel imate vi neke predloge koje nabaviti ili koje uraditi? I kako najbolje testirati preciznost? Jel ima neki odredjeni test ili samo da opalim na nekoj distanci grupu od 5 pa sta pokaze?

Ne mogu sa jednom rukom ovako, ni blizu, nisam još to vežbao :) previše mi se njiše ruka kad je sama. Ovo je dvoručno, kao za standardni pištolj. Red dot mnogo pomaže. Naravno nije svaka meta ovakva, ali od pet pucanja, ova je ubedljivo najbolja, čak i sjajna. Ali da, vreme je da se prebacim na jednoručno :)

Edit: stojeći.

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Nisam mogao da odolim prilici da u svoju kolekciju dodam legendarnu Zastavicu. Cim je kolega okacio na oglase znao sam da je ovo bila prilika koju sam cekao. S obzirom da sam zaludjen sa springericama morao sam.
Nova, 1985 godine napravljena , nikada koriscena, zamascena Zastava M81A. Cim budem u prilici i kad je ocistim i kad se upoznamo kacicu neke grupe
45e7c45516c6adbb64301dbc555b9526.jpg

3ac86e7e864f65585e80e84eaf91112f.jpg

Users who are viewing this thread

Back