BurekUSvemiru
Well-known member
Nek te lepo služi 
Nek te lepo služi![]()

Poslušaj savet starijeg-nemoj da čekaš, odnesi je danas, pa idi pucaj kad imaš vremena...![]()
Salim se idem u cetvrtak kod Fate i saljem slike od 10meta po 2kom. Fascinantno je sto iz svake cevi koje sam probao QYS dijabole su daleko najbolje 
Jes' pa da pokvari igracku! Ne bih ja to nista dir'o, stoji lepo u soski, onako sjajna, glatka... pokazuje svu svoju raskosnu lepotu ponosnom vlasniku..."oh moj prekrasni"![]()
Stigla ti ponuda iz Kine da ih ekskluzivno zastupaš, šaljem ti popodne na mail...meni 20%, uobičajeno...Fascinantno je sto iz svake cevi koje sam probao QYS dijabole su daleko najbolje![]()
Stigla ti ponuda iz Kine da ih ekskluzivno zastupaš, šaljem ti popodne na mail...meni 20%, uobičajeno...

Salu na stranu jedina dijabola koja je bilja bolja u jednoj cevi je 603 koji vise voli (ali milimetar je u pitanju) je Rws R10 Match. Sve ostale najvise vole QYS. Ne isplati mi se da druge kupujem koliko god jeftinije bile

SM Spring-meisterEvo i rezultata. Puska je sad komplet sredjena. Sedim na podu i puska je na ruci koja je na kolenima. 5Kom , 10m i HW35 Qys ravne.
![]()
SM Spring-meister
Ovo je HW35 E u 16 J ?
Decko, pucas 16J na 10m...decko...pa nisi ti od juce bre....

Samo nek je ravna glava........ja cekam proviziju, a ti se pravis blesav kolko vidim, kinta mi jos nije legla...

. Sad me ceka samo puno vezbe i mirnih zivaca, a i dobrog tajminga
Čestitke,ispravan put za razvoj veštine u streljaštvu.
Sent from my SM-A346B using Tapatalk

Mora se samo jos puno puno vezbati , ali bitno da se krenulo