Moja spring, ssp & co2 kolekcija

Poslušaj savet starijeg-nemoj da čekaš, odnesi je danas, pa idi pucaj kad imaš vremena...;)

Veruj mi Srbo ja bi rado, ali zena ne bi Salim se idem u cetvrtak kod Fate i saljem slike od 10meta po 2kom. Fascinantno je sto iz svake cevi koje sam probao QYS dijabole su daleko najbolje

SM Spring-meister

Jes' pa da pokvari igracku! Ne bih ja to nista dir'o, stoji lepo u soski, onako sjajna, glatka... pokazuje svu svoju raskosnu lepotu ponosnom vlasniku..."oh moj prekrasni" :):):)

Itekako pokazuje svoju lepotu kojoj je Burek doprineo, ali kad je uzmes u ruke pokaze i svoje sposobnosti. Premasila je sva moja ocekivanja. Napravljena za streljanu nema sta

SM Spring-meister

Fascinantno je sto iz svake cevi koje sam probao QYS dijabole su daleko najbolje
emoji848.png
Stigla ti ponuda iz Kine da ih ekskluzivno zastupaš, šaljem ti popodne na mail...meni 20%, uobičajeno...

Stigla ti ponuda iz Kine da ih ekskluzivno zastupaš, šaljem ti popodne na mail...meni 20%, uobičajeno...

Ti gori od Trampa sa tarifama Salu na stranu jedina dijabola koja je bilja bolja u jednoj cevi je 603 koji vise voli (ali milimetar je u pitanju) je Rws R10 Match. Sve ostale najvise vole QYS. Ne isplati mi se da druge kupujem koliko god jeftinije bile

SM Spring-meister

Samo nek je ravna glava.... ....ja cekam proviziju, a ti se pravis blesav kolko vidim, kinta mi jos nije legla...

Bas cu raditi test kad bude bilo lepo vreme. Da vidim da li stvarno kad ja pucam moje puske na vecim distancama da li ravne stvarno gube preciznost na sve preko 10-15m. U mom slucaju i primeru do sad tako nije bilo, ali videcemo..

SM Spring-meister

Danas je bilo prvenstvo Beograda za seniore, moje prvo takmicenje ikada u zivotu.

Bez ikakve prethodne pripreme i nekog treninga postigao sam rezultat 299 od 400, 14-ti ucesnik od 20.

S obzirom da nisam imao nikakvo prethodno vezbanje i prvi put sa klubskom jaknom i opremom pucao, ja sam ponosan.

Na zalost nisam mogao da pucam iz moje HW55T sa kojom sam se nekako bas lepo snasao vec sam morao sa mojom Zastavicom sa kojom uopste nisam vezbao. Imao sam problem sto nakon 15min vezbanja i upucavanja kad je krenuo mec promenila mi se tacka gadjanja u levo i nisam mogao da na vreme promenim.. Poucen time shvatio sam da se mora jos puno puno vezbati i sa ovom mojom Zastavicom.

Supruga mi je bila najveca podrska iza mene dok sam se nervirao svakom losem rezultatu. Ali Boze moj tek se krenulo bitno je truditi se, a veliko hvala Fati i klubu Novi Beograd Usce sto su mi podrska u svemu.

Srecan sam sto toliko dece ima u klubovima i sto bas dosta roditelja podrzava i trudi se za svoju decu.

Sportski pozdrav

ea97b1e5632744fe4f95b26e12285b7d.jpg

5452baf75dceaede43385aecb72588ab.jpg

5b2903c012e086200b6c3aab0fc92200.jpg

SM Spring-meister

Users who are viewing this thread

Back