BurekUSvemiru
Well-known member
Hvala Srbo!
Sta cu kad mi se svidja ovaj nas prokleti hobi 
Svaka cast i jedva cekam da ti stigne nov djon i da sredis nisane i da bakuta zapeva kako treba. Milina je citati tvoje tekstove i sa kojom strascu pises i volis ovaj nas hobi a i realno alat i da drndas oko puskica
Samo udri i jedva cekam da se zajedno sruzimo sa nasim novim damama i nasim starijim gospodjama! Sportski pozdrav ! 

posto nisam nasao originalni diopter, a puca mi se, doslo se do pravljenja peep sighta za 13mm sinujutros samo namontirao, zurio na posao, ali popodne cu morati da probam
napravio sam da moze da se podesava gore dole, levo desno, i da kad je on na sredini visine bude ista visina kao sredina prednjeg nisana. adapter za 13mm je legao tako da ne moze da mrdne a trougao pozadi se naslanja na zadnju stranu cilindra.
samo pomeranje ide zapravo jako tesko sto je dobro jer nece mrdnuti kad se jednom podesi.
rupa na zadnjem nisanu nije ovolika kao naslici, napravljena je u obliku levka i siri se. pozadi je 1.5mm ali mislim da cu morati da je jos smanjim.
![]()
![]()
Bice od tebe uskoro i profi dizajnovi i dace Bog prodaja da svi mozemo da uzivamo u ovim tvojim izumima
Svaka cast Pero 

na kraju sam se prebacio sa simply na hn sport i izgleda da one malo bolje prijaju matoroj Nemici u mom slučaju. 5kom sa stola, 10m, sa ovim mojim 3d štampanim peep sightom. Prednji nišan sam trebao malo veću rupu pa ne može ona lepa meta da se vidi pa sam morao sa ovim crvenim tačkama. Sutra ću odštampati još jedan prednji ali ovo je haos, van sebe sam 

Jedan blagi update. Kundak sam ostavio da se malo prosuši nekoliko dana, a pošto će nakita malo i na vazduh uskoro, ajde da je malo osvežimo još jednim laganim slojem lanenog ulja, malo čekanja i jedan sloj hemel voska za drveni nameštaj. Pa da vidimo kako ćemo dalje![]()
![]()
![]()
![]()