Muke sa puskom

Nordmaner

New member
Ne znam sta ne valja sa ovom kineskom puskom.Probavao sam pre da upucavam optiku i nisam uspevao.Uvek je gadjala dole levo.I reko aj posto nemam kako da je fiksiram skinuo optiku stavio opet mehanicki nisan i pucao,pravi ona grupe na meti ak sve dole levo.Ne znam sta da radim.I pokusavao vrteo onaj mehanicki nisan i gore i dole al dzabe i plus ima jos jedan kao srefic sa kojim moze da se pomera nisan,naravno zadnji levo desno.Sve sam probao i opet isto.
Danas sam gadjao sa nekih 10 metara,i sve je ispod centra za jedno 15 cm i ulevo nekih 5-10 zavisi

Evo malo sam gadjao danas.
Al i dalje imam isti problem.Ne mogu da podignem koncanicu za par cm na gore.Naj interesantnije je da je onaj srafic skroz stegnut dole,i skroz ga odvrnem sto bi trebalo da podigne koncanicu dovoljno.Al jako malo je podigne.Ne znam sto.

Veoma lako rešiv problem. Skini optiku, držače ne, na zadnjem držaču (prema kundaku), na mestu gde leži optika- zalepi neki tanji karton, pa na to stavi optiku. Prednji držač ne diraj. Sve to stegni, taj karton se neće ni videti. Znači, tako će se zadnji deo optike podići u odnosu na prednji, i samim tim će ti x na končanici biti tu gde sada gađa ;) možda ćeš trebati i malo spustiti onda ;)

P.S. Za ovu grupu si mogao koristiti poklopac od tegle, a ne ovaj novčić :lol: :lol:

Sutra cu pokusati tako kako si mi rekao.
To sam gadjao iz raznih polozaja,dok sam pokusavao da kolko tolko da upucam optiku.

E uspeo sam kako si mi rekao.Sad je puno bolje.Malo sam se namucio dok sam stavio karton jer se ne odvajaju obe strane drzaca optike nego samo jedna,pa dok sam gurnuo karton ispod.Al puno znaci ta 2-3mm.
Pozzz

Users who are viewing this thread

Back