Nabavka H&N Sniper Magnum 4.5mm

pejka

New member
Kupujem par kutija ovih dijabola,
H&N Sniper Magnum,
Nema ih neko vreme u našim prodavnicama pa ako neko ima viska neka mi pošalje pm ili se javi na tel 063543300 Ivan
Hvala

Pošto se kod nas slobodno kupuju bez ikakve identifikacije, trebalo bi da može bez problema. Pitanje je da li možeš tamo da kupiš bez da poseduješ FAC (za veći kalibar, zavisno od zemlje do zemlje).

Ja sam kupio preko Ebaya i stići će mi na adresu u Nemačkoj,a onda će mi ih drug doneti,
Inače tamo po radnjama npr Frankonia-i ne možeš kupiti dijabole namenjene lovu,ja sam pitao za hornet i nisu mi dali bez dozvole( za lov pretpostavljam)samo obicne,match...prodaju bez dozvole

ja sam kupovao odasvuda i svašta i niko mi ništa nikad nije trazio i nece ja mislim a stizu mi doma , npr cijev od vazdušne traze samo sliku lične karte da imaš 18godina+

Hvala drugari...u Becu se dijabole mogu kupiti normalno. Springerice na licnu kartu..a pitao sam najvise zbog carine i carinika..Madjari gledaju sve zivo.

Pa ti onda kreneš na Sloveniju, Hrvatsku... Malo ti je duzi put ali zaobidjes smarače Madjare

Users who are viewing this thread

Back