Ne trazite problem, ali problem nadje vas...

Ima li još neko na Kosmaju vode sem tebe?I gde si ti na Kosmaju?Kako li Dekiju na ranču i na ergeli niko ne krade ništa. :)

Fileee said:
Dakle, salu na stranu. Sta sad raditi?

Ništa.

Fileee said:
Ogradu od obicne zice su iskrivili, sada mi je komsinica javila.

Jake komšije kad neće da daju ljudima vodu nego moraju da krive tvoju žicu a ona snima kao seoska kamera i pravi spletke.

Tamo niko ni sa kim ne prica, kakva crna voda. Svaka kuca ima tandzaru od 30evra i ubijaju se zbog jedne kruske i pola metra zemlje ako je neko zabio kocic u njegovo...

Kad stigneš večeras, uteraj motor u vikendicu, pritaji se, da niko ne zna da si unutra, tako ostani do sutra, kad dođu da kradu vodu, izleti iz vikendice i uhvati lopove i nateraj ih da svaki popije po pet litara vode na ex, mislim da je to sasvim ok...
Posle kuliraj i ne pravi incidente. :cool:

Ja za taj deo teksaškog Kosmaja nisam čuo.Ima svuda tih šetajućih kamera (baba Komšinica) koje koskare ali ništa strašno.

Hvala Glok... 🤣 Iskreno ako skinem prigusivac sa Oriona i opalim bez dijabole ima da im se smrzne govno, jer se cuje nenormalno jako...

Rogaca je u pitanju. Kako nisi cuo? Pa prvi moj pradeda je uzeo tandzaru i pobio pola svoje kuce i svoju krv ugasio. To je sa majkine strane, sa caletove svi iz Beograda. Bilo u svim novinama i na televiziji.

Naravno da sam čuo za Rogaču ja sam mislio da ti pričaš za Kosmaj.Rogača nije Kosmaj kao što nije ni Velika Ivanča,Nemenikuće,Koraćica itd. :)

Ne, mislio sam na spomenik i teren gore na vrhu. Daj molim te, pa gde na samoj planini imas naseljena mesta? Ovo je u podnoziju kod Kandic pumpe i to za mene jeste Kosmaj, kada je planina udaljena od mene kilometar. A samo selo Rogaca je 4km, kako onda da zovem sve to?

Fileee said:
Pa da pocnem ispocetka... Kao sto vecina zna, ja imam neke placeve, kuce i zemlju na Kosmaju, ali sada cu se fokusirati na vikendicu i plac od 10 ari, gde imam 50m i 20m uslove za gadjanje. Moj deda je odavno izgradio nama tu vikendicu, i pored nas stvarno nije bilo nikog preko 20 godina.

Prijatelju nisi pričao o naseljenim mestima nego o placevima i vikendicama a na Kosmaju ih ima koliko hoćeš, :) Za tebe možda jeste Kosmaj ali Rogača nije.I ovi iz Drlupe kažu da su na Kosmaju ali nisu.

Ja sam pricao iskljucivo o jednoj lokaciji, a to je ta kod Kandica. Druge lokacije nikada ne otkrivam javno. Ok brate, onda ovako... Ta kuca je u Rogaci, selo Rogaca gde je crkva je od mene udaljeno 4km, a planina Kosmaj i njen vrh na manje od 1km. Eto razjasnili smo. U Rogaci sam.

https://ibb.co/6WJf4Gy

Drlupa i ovo gde sam zaokruzio se nikako ne mogu uporediti. Vidis valjda mapu. Jos nesto, u toj Drlupi kako se vec zove je cena ara fazon 200e, a ovde sada pojedini uzimaju 2500e bez pardona. Tako da cu i ja moju zemlju 80ari bez pardona da oglasim i da se napravim pametan kao pojedini... E sta ti je nas narod, ima vrhunske lokacije malo samo ispod Kosmaja sa prelepim pogledom za 300-400e po aru, ali nas narod hoce kod Djokovica da ima zemlju i kucu. Svaki dan prolaze kolima od 50k evra i pitaju kad me vide u dvoristu gde je to Djokovic, jel se prodaje neki plac do 15 ari i ne pitaju za cenu....

Fileee said:
https://ibb.co/6WJf4Gy

Vidis valjda mapu.

Dobro je dobro je sve ok. :) Očigledno nisi pročitao ovo.

Nemke said:
Naravno da sam čuo za Rogaču ja sam mislio da ti pričaš za Kosmaj.Rogača nije Kosmaj kao što nije ni Velika Ivanča,Nemenikuće,Koraćica itd. :)

Brate ne ljutim se ja na tebe uopste, ni ja se ne razumem u te stvari, niti znam kako se zovu lokalna sela, sta je naseljeno mesto, sta nije, sta je plac, a sta zemljiste, sta kuca, a sta vikendica.... Stvarno nemam pojma, i uvek pitam nekoga. Isto kao sto pitam sta mi dodje tamo neki rodjak 🤣

Users who are viewing this thread

Back