Pozdrav svim forumašima, starim i budućim. Reših skoro da se pridružim pošto opet imam vazdušnu pucu posle dosta godina. Uskoro planiram samostalnu ugradnju regulatora i "fine tuning" moje PCP puce tako da ćete imati priliku da čujete od mene.. Trenutno me koči to što nemam hronometar te su svi izgledi da će i to postati jedan od mojih uradi sam projekata.
Pozdrav kolege forumaši, nisam bas novi clan. Vec neko vreme sam ovde, ali se ne predstavih. Ja sam Stefan iz Kruševca. Imam par springerica i nadam se da cu konačno od sledece godine preci na PCP. Pročitao sam skoro sve vase diskusije i drago mi je da sam nasao grupu ljudi sličnih sebi (sto bi rekla moja draga ,,ne racionalno trosenje novca na te igračke" ). Iskreno strecnu me malo bullpuppcp pa rekoh da se javim ovde :lol:
hahahah....
Javi se na PP ja sam iz Krusevca isto.
Samo sam hteo da skrenem paznju ipak valja da se isprate neka pravila foruma.
Svakako dobrodosao na forum!
Zdravo drustvo. Nisam stigao da prelistam forum, te sam preskocio deo gde je predstavljanje, srry. Nikola, inace iz Niš. Pratim forum vec duze vreme, pogotovo deo vezan za springerice. Posto vazdusaru uglavnom nosim na kampovanju (pucanje u metu, konzerve, plastikariju-znam da je protivzakonito, ali... ), tako da mi pcp nikako ne odgovaraju (pumpe, kompresori, boce...).
pozdrav svima zovem se milos iz kragujevca imam 36 godina forum pratim vec neko vreme jer sam oduvek voleo vazdusno oruzje pa reko mozda je vreme da se ukljucim i nesto naucim a mozda nesto i vi od mene,nadam se lepom druzenju i korisnim razgovorima
Pozdrav svima, Aleksandar, okolina Pozarevca, već neko vreme pratim forum a pošto sam skoro kupio pušku evo da se i uključim. Diana 34 4.5mm je pala, sada idu ostale muke - optika, futrola itd itd...
Pozdrav svima, Sandro, Petrovaradin. Za početak ove godine sam se počastio sa Gamo Black 1000 IGT i onda kao i često u životu, krenuo od nazad sa upoznavanjem tematike vazdušnih pušaka, gađanja i svega što taj sport/hobi prati. Nadam se lepom druženju i korisnim savetima jer imam milion pitanja i jako malo odgovora
Pozdrav svima, Goran, Beograd. Ja pod stare dane reših da se prisetim mladosti i perioda kada sam imao mnogo više vremena da se bavim samim sobom i družim sa ljudima koji imaju ista interesovanja. Trenutno sam u fazi traženja adekvatne PCP puške. Nadam se da ću se do leta odlučiti i da ćete mi vi pomoći u tome.