Pozdrav svima! Zovem se Nemanja, ´90 sam godište i živim u Pančevu.
Oružije obozavam od malih nogu i omiljena igračka pored lego kocikica su bili pištolji i puške na plastične kuglice a štivo koje sam redovno čitao je bio časopis "Kalibar". Godine su prolazile, ja sam odrastao a zakon se nije menjao na povoljnije. Vatreno oružje(malokalibarsko) je ostalo pusta želja koju sam prežalio ali sam prežalio tako što sam se ponovio vazdušnom puškom i zarazio pucanjem na vazduh.
Na ovom forumu sam pre svega zbog edukacije odnosno odličnih tekstova koje je pravo zadovoljstvo čitati i zaista uživam u ovom vašem nesebičnom deljenju kako korisnih informacija tako i saveta i iskustava iz prakse koji su ipak nešto neprocenjivo, na čemu sam vam ja zaista zahvalan.
Do sada sam ima prilike da pucam iz dosta pušaka ali sam lično posedovao samo 3 vazdušne puške na prelamanje:
Hatsan Striker Edge 5.5;
Artemis GR1600W 5.5;
Norica Dragon Evolution 5.5;
Svoje skromno iskustvo sa ove 3 puške planiram da podelim u par tekstova i sličica kako bi doprineo barem malo ovoj ogromnoj bazi znanja zvanoj: airguns-srbija.
Sa godinama pucanja ali svakako u najvećoj meri podstaknut vašim tekstovima, došlo je do zasićenja pa sam odlučio da batalim "prelamače" i da se posvetim PCP-u.
Tako da sam skoro prodao i svoju poslednju puškicu i sada počinje učenje i agonija(u pozitivi) šta kupiti i kako ne odoleti da se doda malo para za malo bolje i tako u beskraj...
Sa učenjem i pitanjama ću već početi i otvoriti jednu temu(PCP: novo ili polovno?) na kojoj mi nadam se neće niko zameriti a ustalom i ako nešto ne bude kako treba, sve se da promeniti i popraviti...
Svako dobro, nadam se lepom druženju!