NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

FilipMilanovic said:
TexWiller said:
Dobrodošao Filipe . Na pravom si mestu ... i kupićeš bar dve vp, jer šta je pcp bez bar jedne springerice . :D :D :D
Moja greska,nisam predstavio pusku koju imam.
U pitanju je Hatsan 135qe 5.5 Vortex.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Dobro došao Filipe. 👋
Koju Vortex optiku koristiš? Pozdrav.

Glock17 said:
FilipMilanovic said:
TexWiller said:
Dobrodošao Filipe . Na pravom si mestu ... i kupićeš bar dve vp, jer šta je pcp bez bar jedne springerice . :D :D :D
Moja greska,nisam predstavio pusku koju imam.
U pitanju je Hatsan 135qe 5.5 Vortex.

Dobro došao Filipe.
Koju Vortex optiku koristiš? Pozdrav.
Optiku nemam na Hatsanu. Mislio sam na Vortex gasni cilindar.

Evo da se i ja predstavim. Ja sam Vasilije iz Vrbasa. Vlasnik sam 3 vazdusne puske. Dve crvena zastava m56 i m81 i od skoro jedne Gsg sr1000s. Volim rekreativno da pucam i na forumu sam da bi prosirio svoje znanje i i razmenjivao iskustva sa drugim clanovima. Toliko za sada od mene i lep pozdrav!

Dobro jutro svim clanovima. Nov sam na forumu pa da se predstavim.Zovem se Milan, rodjen 1988 u Zajecaru gde i zivim.Poceo sam i ja da bolujem od ove zarazne bolesti 😁,pa rekoh da se pridruzim vama braći.Posedujem Noricu Dragon GRS Evolution 330m/s u kalibru 4.5mm sa optikom Norica 4x32 AO Magnum i Zastavu m81...za sada 😁

Поздрав друштво,

Зовем се Милош и из Београда сам. Од пре неки дан сам и ја ушао у ваш свет ваздушног оружја. После дужег времена, решио сам да се почастим ваздушном пушком Norica Dead Eye Max 4.5mm са оптиком 4x32. Нисам се много забављао, али оно мало што сам је пробао у стрељани, одушевљен сам. Видим да је форум прилично конструктиван, па се надам лепом дружењу!

Pozdrav svima, evo da se predstavim. Zovem se Dejan, iz Nisa sam i imam 32 godine. Nemam neko znanje i veliko iskustvo sa VP, ispalio sam mozda 500 dijabola u zivotu iz drugarove Zastave M56. Od tih 500, 400 je bilo za zadnih mesec dana. U prevodu, navukao sam se :)
Forum citam vec nekoliko dana (sjajni ste ljudi, nisam znao da ima tolikooo toga da se procita i nauci) i tragam za svojom prvom puskom.

Toliko od mene za sada.

Users who are viewing this thread

• Back