Pozdrav svima!
Moje ime je Saša Ilić, iz jednog malog mesta pored Ćuprije sam (Paljane). Imam 49 godina, i početnik sam sto se vazdušnog oružja tiče.
U martu mesecu kolega mi je pozajmio vazdušnu pušku swiss arms tac1, radi zanimacije dok sam na odmoru, što me je brzo vratilo u detinjstvo i pokrenulo davnašnju želju da imam vazdušnu pusku.
Čak su se i moja deca toliko oduševila gadjanjem u metu, sa početnom daljinom od 10 metara, koju smo kasnije samo povecavali dok nismo stigli do 30 metara, praveći nedjusobno neku vrstu malih takmičenja (imamo zastićen prostor iza kuće).
Naravno, pusku smo posle desetak dana vratili, ali smo odlučili da kupimo vazdušnu pušku.
Posle dugo traganja po internetu, odluka je pala na artemis cp2, koju panim shop nije imao na zalihama, pa smo se prijavili i sačekali novi uvoz.
Pre nekoliko dana dobili smo poziv, i u subotu, Bože zdravlja, idemo u Požarevac kako bi smo kupili primerak ove vazdušne (CO2) puške / pistolja u camo varijanti.
Moje pitanje učesnicima foruma je ima li neko iskustva sa ovom puškicom, jer je sam po svemu sto sam našao o njoj na internetu najbolji odnos cene i kvaliteta za početnike kao sto smo svi u porodici.
Zahvaljujem unapred svima na odgovoru.