Hvala za dobrodoslicu. Puska nije licno moja ali vec odredjeno vreme stoji kod mene,tako da je kao moja. Inace je od jednog prijatelja koga ova vrsta sporta slabo ili nikako ne interesuje. Proizvodnja je Poljska godina je nepoznata, ali verujem da je pre 80. Konstrukcija izuzetno cvrsta i u poredjenju sa ostalim puskama izgleda kao tenk. Po mom misljenju pravljena kad se nije stedelo na celiku.Sutra cu postaviti i neke slike pa mozda neko zna nesto vise o njoj.
Ako ovo nije mesto za ovu temu, molim Vas da se prebaci u odgovarajucu.
Pozdrav svim članovima foruma.
Dosta sam čitao komentare sa foruma i odlučio da napravim nalog i predstavim svoj Artemis GR 1600W, a uzgred i da naucim nešto od mnogo iskusnijih ljudi.
Pozdrav svima narode, ja sam Aleksa iz Šapca i od pre neki dan vlasnik sam puške Cometa 220. Prva mi je vazdušna puška, a nemam nikoga iskusnog u okruženju, te sam mislio da je ovo pravo mesto za informisati se o nekim detaljima koji me zanimaju.
Pozdrav svima, ja sam Ivan iz Paraćina, ljubitelj vazdušnog oružja. Za sada u posedu imam sledeće:
- Gamo Black 1000 IGT sa optikom Hawke 4x32
- Slaviju 620 4.5mm
- Relum Telly 4.5mm
- Berettu px4 Storm co2 4.5mm na dijabole
Najviše pucam Beretom, dok u streljani koristim Slaviju. Gamo ređe jer je dosta jaka.
Pozdrav svima, ja sam Nemanja iz Krusevca. Od nedavno sam postao zaljubljenik u vazdusne puske, iako nemam pojma o njima (pucao par puta kao klinac), tako da... evo i mene. Sve pohvale za forum!!!