NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svim članovima. Ja sam Joca, a moj hobi nije teško pogoditi čim sam ovde :D

Pozdrav svim članovima vodeceg sajta za ljubitelje vazdušnog oružja,
Zovem se Ivan 73’ iz Trstenika,
vidim da ima dosta korisnih informacija i iznošenja iskustava o pušci koju posedujem,Diana 350 N-Tec Magnum :)

Pozdrav drustvo, zovem se Aca iz Nis be :).Trenutno bez vazdusne rekoh da prvo vidim sta bi mi vi preporucili

Dobrodosli narode , a be Niski , rascitaj se malo da ti neke stvari budu jasnije , pa odluci namenu i koliko zelis da se pruzis za cef pucanja , dalje ce biti lako.....

Hjduk said:
Pozdrav drustvo, zovem se Aca iz Nis be :).Trenutno bez vazdusne rekoh da prvo vidim sta bi mi vi preporucili

Ako ćeš pcp, uzmi airmax -a od sasha. Imaš ceo komplet (puška, fill, boca), čovek naveo prave brzine sa odgovarajućim dijabolama, šta ćeš više.

Pozdrav svima! Moje ime je Marko. Pre par dana sam pazario prvu vazdusnu pusku Ekol Ultimate ES450. Zajedno sa sinom vezbamo precizno gađanje i provodimo slobodno vreme u prirodi. Ovde sam se registrovao kako bih naučio više o sportskom naoružanju. Ako ima nekoga sa više iskustva u korišćenju Ekol vazdušnog naoružanja, bio bih zahvalan za neki feedback. Ja ću svakako iskustva podeliti kada budem ispucao koju dijabolu više iz ove puške.

Dobrodosao , uzivaj sa sinom, i cuvaj se ove "vazdusne " bolesti..... oopasno je zarazna. :x

Pozdrav svima, Svetozar Kircanski iz Zrenjanina, ponosni vlasnik hammerli 850 i nekih starih vazdusnih pistolja. hvala na prijemu

Postovanje svim clanovima. Ja sam Nikola iz Beograda. Pohvale za sajt ima se mnogo toga procitati i nauciti...hvala

Pozdrav narode, Miljan iz Novog Sada ovde, odnedavno vlasnik vazdusne puske. Vec par nedelja anonimno posecujem ovaj forum i procitao sam mnogo korisnih stvari, pa rekoh red je onda i da se registrujem. Zahvaljuem se na informacijama koje sam do sada odavde pokupio.

Pozdrav svima zovem se Nenad'75 iz Kragujevca sam forum je odličan mnogo pametnih stvari i dobrih saveta za vazdušno oružje na jednom mestu

Veliki Pozdrav svima
Ja sam Dragan nadimak mi Badjoz inace zivim i radim u Austriji vec 30 tak godina
a dolazim iz okoline Indjije
Sto nisam mogo u mladosti (odveli me roditelji u beli svet) hteo bih malo nadoknadit u starosti (Streljastvo)
Onda sam imao Madjaricu , Slaviju ,Zastava sve onako bez D.......
Napokon se zakon promenio na EU standard
Sad ce biti neki FX (Vanzemaljac za mene)
Toliko od mene i nadam se da cemo se ugodno druziti

Evo i ja da se prikacim , Sava Borkovac , Oni sa Vazdusnih pusaka srbije , VP sportsko streljastvo srbije i odrzavanje i servis vazdusnog oruzja mislim da me dobro znaju . Vise volim da popravljam restauriram i tjuniram nego da gadjam , mozda zbog godina a mozda i zbog prilike ( zivim u bgd ) a kad odem u vikendicu ne stignem ni da izvadim pusku iz gepeka . Pozdrav svima !

Users who are viewing this thread

• Back