NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Sa malim zakašnjenjem( nisam bio tu,koristio deo god.odmora) pozdravljam sve nove članove!!!

Pozdravljam sve članove foruma ! Planiram da nabavim vazdušnu pušku SLAVIA 351 ,i trenutno sam u pribavljanju potrebne dokumentacije za dobijanje dozvole .Trebalo bi sutra da predam zahtev .Pa da iskoristim priliku da pitam gde se može najpovoljnije nabaviti nova SLAVIA 631 (4.5)? Unapred hvala.

Pozdrav novi člane i dobrodošao! :)

Lepo što si se odlučio za Slaviju 631, siguran sam da
se nećeš razočarati. Pogledaj u svim većim radnjama
lovačke opreme u Srbiji, pa uzmi tamo gde je najpovoljnije.

Moja je koštala oko 22 ili 23 hiljade dinara, ne verujem da
joj se cena nešto bitno menjala.

Pozdrav ekipi , nadam se da ne kasnim puno sa uclanjenjem :D .
Ponosni sam vlasnik Slavie 631 i trenutno jurim dioptere za nju. Ako neko ima vezu iz Zagreba, dobro bi mi doslo.
Hvala.

Да, бре, ко ће да изађе напоље по оваквом времену.... :(

Иначе, посете форуму су опале за неких 15%, а посете сајту порасле за око 6% ... мислим само на претходни месец (новембар).

Требало би да се потрудимо за још који текст за сајт... неку рецензију, или нешто.

Pozdrav svima,ja sam Nikola iz Temerina.

Drago mi je da sam naisao na ovaj forum jer cu uskoro postati vas kolega po oruziju pa ce mi trebati par saveta :)

Imam Srdjane ja mislim slaviju ili cz ali neznam koju pa cu veceras ili sutra u toku dana da upload slike da mi kazete koja je puska i da postavim par pitanja :D

Pa CZ pravi Slavije :)

CZ je skracenica za cesku fabriku "Ceska Zbrojovka", oni prave i vazdusne
puske Slavia 630, 631, 634, CZ200 (PcP)... mozda imas neki stariji model njihov.

haha to sam i mislio :cool: I ja mislim da je jako jako stariji i da puska ima do 30-40 godina OMG :eek: :mrgreen:

Users who are viewing this thread

Back