NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Gastonbgd said:
Evo i ja da se prikacim , Sava Borkovac , Oni sa Vazdusnih pusaka srbije , VP sportsko streljastvo srbije i odrzavanje i servis vazdusnog oruzja mislim da me dobro znaju . Vise volim da popravljam restauriram i tjuniram nego da gadjam , mozda zbog godina a mozda i zbog prilike ( zivim u bgd ) a kad odem u vikendicu ne stignem ni da izvadim pusku iz gepeka . Pozdrav svima !

jel moze link od tih grupa

Pozdrav svima. Kao što sam dobio "upozorenje" od sash da se čuvam ove "zarazne bolesti", moram da vam priznam da nisam ostao imun. Sada sam uzeo (ze sebe) Gamo Big Cat 1000-E IGT i kupio Nikko optiku :) i već razmišljsm o većem kalibru i PCP puški.

Ako nekog zanima moje iskustvo Ekol vazdušne puške mogu da napišem kratku "recenziju"

maher85 said:
Pozdrav svima. Kao što sam dobio "upozorenje" od sash da se čuvam ove "zarazne bolesti", moram da vam priznam da nisam ostao imun. Sada sam uzeo (ze sebe) Gamo Big Cat 1000-E IGT i kupio Nikko optiku :) i već razmišljsm o većem kalibru i PCP puški.

Ako nekog zanima moje iskustvo Ekol vazdušne puške mogu da napišem kratku "recenziju"

pa napisi
uvek je korisno saznati nesto novo o vp

Pozdrav svima,zovem se Dejan iz BG-a.Do skora sam imao Walther terrus u 5,5 mm,a sada sam uzeo Dianu 460 magnum isto u 5,5 mm.Optika je Nikko 3-9x50 AO za sada.

Pozdrav svima i od mene, vidim nekih meni poznatih imena sa drugog foruma, Stefan, BIH, vazdusnim se bavim dugo, PCP preko 5 godina.
Imao svasta, radio i doradjivao mnogo vise... Trenutno imam 2 PCP puske, 2 springera i jedan multi pump pistoljic.
Ispucao omanje brdo dijabola (75k+?!), kad god imam vremena opuca se koja dijabola...

Trenutno sto posjedujem, da krenem od najslabijih, FWB 300s standardna 10m puskica sa diopterom, Zoraki HP-01 Light 4.5 sa ugradjenom cijevi od Anshutza 335 duzine 270mm (max 12.5J sa JSB Exact 0.547g), Slavia 634 4.5 sa tuning kitom, Weihrauch HW 100 4.5 FAC podesen na 16J i za kraj Edgun Matador R3M 6.35 Long podesen na 60J... ;)

Lepa kolekcija, meni licno Edgun najintet
Esantniji, napisi nesto o njemu, fotkuca, grupe....
Dobrodosao

Poštovanje svima. Zovem se Nenad i iz Bg-a sam. Imam 38 god. Ne posedujem nijednu vazdušnu pušku pa sam se zato i ulogovao kako bih mogao da sazam više o tom sportu. I posavetujem se šta bi bilo dobro da kupim.

Zdravo svima drugarima po vazdusnom oruziju :)
Moje ime je Denis i iz Beograda sam (NBGD).
Imam 35 godina (1983 godiste) i po zanimanju sam programer.

I sad ono najvaznije :)
Prva vazdusna koju sam koristio ceo zivot od malih nogu do pre 2 godine je Slavija 620(4.5 mm),
a od skoro sam vlasnik Ekol vaznusne puske - EKOL THUNDER ES 550 BLACK 5, 5MM o kojoj cu i napisati i moja zapazanja.
Optiku koju sam montirao na nju je Nikko Sterling Air King :
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=QRecsLEYkLs ,
O kojoj cu isto napisati moja zapazanja.

Eto ukratko.
Bolje vas nasao.

Pozdrav,
Denis

Dobar dan svima. Moje ime je Zoran i imam četrdesetak godina. Kao i većina prisutnih, streljaštvom se bavim amaterski i 'za svoju dušu'.

Od arsenala posedujem: Diana 240, Slavia 620 i ИЖ-38 (USSR). Ova zadnja mi je posebno draga i slobodno mogu reći da za tu klasu oružja - mnogo dobra puškica!
Od tjuninga jedino Slavia 620 ima ugrađen gasni cilindar i zbog tanje mušice nju koristim za veće 'daljine' 20-25m.
Diana 240 je u klasi sa IŽ-38 pa je pomalo zapostavljena... ali ne i zapuštena. :)

Pozdrav

Pozdrav svima. Zovem se Ivica. Moja prva i jedina (zasad) puška je Diana Magnum 350. Ispucano možda 150 dijabola. Na forumu sam našao dosta informacija, a trenutno tražim neku pametnu optiku i nosač (koje puška neće razvaliti :?: )

Dobrodošao.
Tema o Diana 350 je prepuna korisnih informacija, možeš se pridružiti postojećoj a možeš početi i novu temu sa svojim pitanjima.

Users who are viewing this thread

Back