NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobar dan i pozdrav svima. Zovem se Ivica i iz Beograda sam. Posedujem Slaviu 620 4.5mm i Cometu fenix 400 5.5mm ali sam bas zainteresovan za pcp puske.

Evo i ja da se predstavim,Nikola iz Trstenika.Veliki ljubitelj kako vatrenog tako i vazdusnog oruzja.Posedujem Dianu mod 25 i Stoeger X5,obe u D kategoriji.Hvala na prijemu u forum! :)

Pozdrav svima od Nebojse iz Novog Sada.
Streljastvom se bavio 2god pre nekih cca 25god, dok je bila streljana u Ekonomskoj skoli u centru i posle jos 1god na Spensu.
Posedujem slaviu 631 i u potrazi sam za nekom odgovarajucom optikom za rekreativno-vikend gadjanje za pocetak . . .

Zdravo svima koliko vas ima :)
Vukašin iz Beograda, kasne tridesete. Trenirao streljaštvo 2 godine u srednjoj školi a posle toga duga pauza.
Sad sam se ponovo primio, malo krenuo u streljanu da obnovim gradivo i nisam zardjao koliko sam mislio da cu biti :)
Nameravam opet da krenem ozbiljnije sa rekreativnim gadjanjem pa sam u potrazi za odgovarajućom puškicom.
Malo sam prelistavao forum i teme, svaka čast svima na entuzijazmu i znanju.

Pozdrav svima ! :) ja sam Bojan iz Zrenjanina . Radoznali amater... citam ,gledam , edukujem se 😁
trenutno sam u fazi nabavke neke fine igracke a sta ce biti videcemo ... 😊

BBosch said:
Pozdrav svima ! :) ja sam Bojan iz Zrenjanina . Radoznali amater... citam ,gledam , edukujem se 😁
trenutno sam u fazi nabavke neke fine igracke a sta ce biti videcemo ... 😊

pozdrav, konacno neko iz zrenjanina da se javi

Pozdravljam sve članove foruma. Za sada nemam VP ali nameravam da kupim neku koristeći iskustva sa Vašeg foruma.
Još jednom posdrav svima .

Pozdrav svima. :) Nov sam clan ovde, radim sa vazdusnima (svim tipovima)imam dosta delova sto novih, sto polovnih ako nekome nesto zatrebalo pomoc, savet, delovi zato sam ovde :)

Dobrodošli,

Zamolio bih vas da pročitate pravila foruma. Posebno delove zaokružene crvenom bojom.

pravila.jpg

Ovo je sekcija za predstavljanje, gde je potrebno predstaviti se. Za reklamiranje postoji sekcija oglasi.

Users who are viewing this thread

• Back