NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pa Hatsan i ova Šulova, a Hunter extreme 1250 kokju mi je covek doneo sa sajma u Ninbergu stara dve godine jedva da moye 25m da dobaci.. ponekad i ne dobaci.

Pozdrav forumašima

pratim vaš rad već duže vreme, i učim, sakupljam nove informacije i znanja, iako sam do sada ispalio više desetine hiljada dijabola....
Zanimam se za vazdušno oružje još od malih nogu, u srednjoškolskom periodu, i kroz dalje odrastanje bavio sam se streljaštvom - ne nešto specifično i vrhunski, ali sam uvek relativno dobro pucao i pogađao.

Penzioner sam, što znači da sam mnogo toga prevalio preko svojih leđa, ali još uvek volim da pucam. Kad god mi se ukaže prilika.

Pozdrav svima!!!
Napokon i ja da se prijavim na ovaj vas forum posle toliko meseci citanja
Zovem se Aleksandar iz Pozarevca, novopeceni vlasnik diane panther 340 ntec
Nadam se da cemo se lepo slagati :D

Pozdrav drugari. Tu sam ja već neko vreme. Čitam, skupljam informacije pa je red i da se predstavim. Zovem se Edi, iz Zaječara sam i ono čime trenutno raspolažem je Diana 340 N-TEC i Nikko Stirling Panamax 3-9 x 50AO.

Veliki pozdrav od Milana iz Šida. Za sada bez VP, ali je u planu da se nabavi nešto, novo ili polovno, pa da se malo vežba i rekreira.

Pozdrav svima.
Ja sam Zoran. Zivim na Novom Beogradu. Za sada imam springericu, a polako planiram da udjem u svet pcp vazdusnih pusaka.

"Spider pig, spider pig,
does whatever a spider pig does ..."

imas luud avatar ;)

Dobrodosao na forum

Pozdrav svima, Ja sam Miloš iz Niša. Pored zanimanja za streljaštvo, profesionalni sam trener borilačkih veština. U tom svetu sam već 20 godina, od rane mladosti (5 godina). Student sam fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, smer borenje. Tu sam i naišao na predmet streljašto i prvi put se ozbiljnije upoznao sa svim stvarima u vezi vazdušnog i vatrenog oružja. Otvoren sam za sva pitanja i diskusije. Nadam se da ćemo se lepo družiti i sarađivati.

aa sa tobom moramo fino
dobrodošao na forum ali ne kupuj šljam,sačekaj prikupi para i kupi neku polovnu pušku od provjerenih brendova jer su bolje od 90% novih
"NE KUPUJ SEBI GLAVOBOLJU JEFTINIM SMEĆEM"

Users who are viewing this thread

Back