NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav od vladimira iz prokuplja, zaljubljenik u vazdusno oruzje i ponosni vlasnik gamo shadow 1000

Veliki pozdrav svima!
Ja sam Uroš Aleksić iz Barajeva, 1994. godište.
Prva i jedina vazdušna puška koju posedujem je Baikal mp-512. Rekreativno se bavim streljaštvom, posedujem i MK pištolj i pušku.
Izvinite sto sam preskočio ovaj deo.

Eto, nije ni to bilo tesko - nisi jedini , samo opusteno ;)
Lepa kolekcija , i sam bih voleo neku MK igracku .
Dobro dosao :)

Pozdrav za clanove foruma. Ja sam Milan iz Pg i slucajno sam naletio na forum. Dugo vec razmisljam o pcp koji je jos uvijek nepoznanica kod nas,ali na moje zadov. vidim da ima kod nas veliki znalac Zvezdan. Ako postoji mogucnost da ga zamolim kad bude imao vremena da se cujemo i porazgovaramo malo,da me uputi. 067273583. Pozdrav za sve.

Dobrodošao na forum Milane.

Vidim da nisi pročitao pravila foruma (predstavio si se na pogrešnom mestu) pa sam premestio tvoje predstavljanje u odgovarajuću temu.

Нови члан из Земуна поздравља старе љубитеље ваздушниг оружја,срелце и да не кажем пуцаче :D
Пратим форум већ неко време и нашао сам пуууно корисних информација који су резултирали куповином диане 340 нтец пантер 4,5мм.

Pozdrav svima od Milosa iz Novog Sada.

Naisao sam na ovaj forum istrazujuci koju vazdusnu pusku da kupim. Kao klinac sam voleo sam sa mojim ocem da pucam iz neke preklapace koja nazalost vise nije funkcionalna, tako da sam poceo da razmisljam da nabavim novu pa da sada ja sa mojim sinom malo gadjam mete. :D

Njeza said:
Pozdrav svima od Milosa iz Novog Sada.

Naisao sam na ovaj forum istrazujuci koju vazdusnu pusku da kupim. Kao klinac sam voleo sam sa mojim ocem da pucam iz neke preklapace koja nazalost vise nije funkcionalna, tako da sam poceo da razmisljam da nabavim novu pa da sada ja sa mojim sinom malo gadjam mete. :D
Bez obzira što ćeš kupiti novu pušku nemoj odustati od te stare. Sve se da srediti, nadju se delovi, ošmirgla se i izlakira kundak i bude puca ko bombona

Users who are viewing this thread

• Back