NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima, ja sam Tonći iz Splita (Kastela), zakacio sam se za ovaj "hobi" prije 4-5 godina, u aresnalu se zasad nalaze
Weihrauch HW 30s 4.5mm i Hatsan 135 5.5 mm. Imao sam prije i QB 57 i kao klinjo neku zastavinu(nemam pojma koji model).

Poz
Vladan iz Novog Sada, za sada nisam vlasnik vazdušne puške, ali se u skorijoj budućnosti nadam se da hoću. :)

Zoran iz Beograda, strelac rekreativac. Čitam ovde dosta korisnih informacija, a trebaće mi i pokoji savet.

Veliki pozdrav svim članovima foruma od Saše iz Vranja, imao sam Dianu 240 Klasik, trenutno u postupku nabavke prve PCP puske, (pući će mi glava :shock: ), čitam polako temu za temom... Videćemo, polako se bistri tematika...

rista2402 said:
Veliki pozdrav svim članovima foruma od Saše iz Vranja, imao sam Dianu 240 Klasik, trenutno u postupku nabavke prve PCP puske, (pući će mi glava :shock: ), čitam polako temu za temom... Videćemo, polako se bistri tematika...

Dobrodosao kolega,
pazljivo procitaj komentare kolega o puskama, izvagaj, pa ako je potrebno postavi i koje pitanje da razjasnis pa se onda odluci.
Lakse je ako imas manje para, manji je izbor :)

Pozdrav svima. Zovem se Marko i iz Zemuna sam. Iako dugo gajim ljubav i interesovanje prema ovom sportu tek sada se resih da kupim sebi ljubimca te sam guglajuci na ovu temu naisao i na forum.. Lepo mesto gde ljudi istih interesovanja mogu da razmene misljenje, podele iskustva, pitaju za savet iskusniije.... u svakom slucaju za pocetak jedan veliki pozdrav od mene.

Users who are viewing this thread

Back