NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Havla na dobrodošlici
Da dodam da sam 95to godište pošto sam tek sad video u pravilima šta se piše tokom predstavljanja.

Pozdrav svim forumima,
Ja sam Stevan, 40 plus dve godine, bitišem u maloj varošici pod imenom Vršac. Nemam puškicu ali sam u aktivnoj potrazi za istom 😀
Mnogo raznih modela je u ponudi što je za mene kao početnika vrlo konfuzno. Nadam se da ću ovde na forumu naći odgovor šta uzeti. Poz još jednom svima

Pozdrav za ekipu istih interesovanja,ja sam Aleksandar 1976 god. Živim u Beogradu, oružje volim kao i svi vi od malih nogu, prva puška mi je zastava m81, koju sam dobio na poklon od oca, i dan danas mi je jako draga, i već sam počeo starijeg sina da učim da puca, kada smo u vikendici kod ženinih roditelja. Posedujem i Karabin zastavin M70 u kalibru 3006, novije je proizvodnje i ima "dat" trigger, što mnogo znači, jer kada pomerite obarač napred, dobijete extra meko okidanje, možda čak oko 100 g, nisam merio, ali od prilike. Omiljena puška mi je i Malokalibarka isto zastavina cz99 precision 22lr, postavio sam sliku u kafani, pre mog predstavljanja, jer nisam pročitao uputstvo i nisam znao da treba ovde da se predstavim.

Pozdrav svima. Ja sam Slobodan, zivim u Beogradu i imam 30 godina. Poslednji put sam iz vazdusnog oruzija pucao pre 10-15 godina, kad smo jos bili klinci i takmicili se ko ce da prepolovi cigaru sa 10m. ;-) Trenutno imam Zbrojovkin CZ SP-01 Shadow, ali bih rado nabavio neku VP da mogu kada odem u selo na miru da se opustim. ;-)

Pa vidi, ja sam prvu pusku kupio a da nisam znao za ovaj forum.
Pre kupovine druge sam ga dobro iscitao i mogu ti reci da sam puno bolji izbor tada napravio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poz svima.Ja sam Milan iz Novog Sada 37god.Radim u GSPNS i tamo imamo streljacku sekciju.Nadam se da cu dobiti savet koju pusku kupiti za streljanu.Nista fensi i mnogo skupo.

Dobrodosle nove kolege i slobodno pitajte za savete starije kolege i da znate, kad govorite suprugama sve ovde kosta oko 50e. ko plati vise ide na sud casti...

Pozdrav svima, ja Đorđe i javljam vam se iz Podgorice. / 96 godište.

Gledam da kupim PCP vazdušnu pušku i naravno dobru optiku.

Ako neko ima iz Podgorice ili ostalih gradova Crne Gore kome nije muka da mi objasni proces punjenja boca (i da li je to moguće ovdje) molim ga da to uradi.

I da li je moguće (dozvoljeno) kupiti vazdušnu pušku i optiku preko interneta iz inostranstva jer je izbor u Podgorici preloš a da je carina ne vrati ili oduzme.

Nadam se dobrom druženju na forumu a možda i izvan ukoliko bude prilike za to.

Dobrodošao.Ima jedan ,,manijak'' :D iz tvog rodnog grada.Javiće ti se on već.A čovek je kompetentan što se tiče svih tvojih pitanja gore postavljenih.

Haha, e pa top onda.

Dobro je da neko iz Podgorice zna o tome.

Inače u jednoj prodavnici gdje navodno sve imaju i sve znaju kad sam pitao za PCP asortiman mislili su da je skrivena kamera 😆

Users who are viewing this thread

Back