NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobrodosao Djole, ovde mozes naci gomilu podataka o svemu i slobodno pitaj, ima dosta ljudi koji znaju mnogo i o pcp i o springericama. A sto kaze sas ima jedan iz tvog grada koji zna dosta...

Pozdrav svima.

Zovem se Branko, imam 66 godina. Trenutno sam nastanjen u San Antonio (California). Imam u posedu FX Impact sa kojim se družim već izvesno vreme. Prijatno sam se iznenadio kada sam pronašao ovaj forum.

djolel said:
Pozdrav svima, ja Đorđe i javljam vam se iz Podgorice. / 96 godište.

Gledam da kupim PCP vazdušnu pušku i naravno dobru optiku.

Ako neko ima iz Podgorice ili ostalih gradova Crne Gore kome nije muka da mi objasni proces punjenja boca (i da li je to moguće ovdje) molim ga da to uradi.

I da li je moguće (dozvoljeno) kupiti vazdušnu pušku i optiku preko interneta iz inostranstva jer je izbor u Podgorici preloš a da je carina ne vrati ili oduzme.

Nadam se dobrom druženju na forumu a možda i izvan ukoliko bude prilike za to.

javi se ja sam taj iz pg

bdj said:
Pozdrav svima.

Zovem se Branko, imam 66 godina. Trenutno sam nastanjen u San Antonio (California). Imam u posedu FX Impact sa kojim se družim već izvesno vreme. Prijatno sam se iznenadio kada sam pronašao ovaj forum.

posebno zadovoljstvo nam je kad si novi i to sa impaktom :D :D

zvezdan said:
djolel said:
Pozdrav svima, ja Đorđe i javljam vam se iz Podgorice. / 96 godište.

Gledam da kupim PCP vazdušnu pušku i naravno dobru optiku.

Ako neko ima iz Podgorice ili ostalih gradova Crne Gore kome nije muka da mi objasni proces punjenja boca (i da li je to moguće ovdje) molim ga da to uradi.

I da li je moguće (dozvoljeno) kupiti vazdušnu pušku i optiku preko interneta iz inostranstva jer je izbor u Podgorici preloš a da je carina ne vrati ili oduzme.

Nadam se dobrom druženju na forumu a možda i izvan ukoliko bude prilike za to.

javi se ja sam taj iz pg

Ne mogu da odgovorim na poruku zbog toga što sam novi.

We are sorry, but you are not authorised to use this feature. You may have just registered here and may need to participate more in discussions to be able to use this feature.

Ako možeš na email djoleme@aol.com dok se ovo ne riješi :D

Pozdrav, ja sam Zoran iz Novog Sada 92. sam godiste.

Jedno pitanje, polako mi se prazni boca, pa me zanima gde ju je najbolje puniti u NS?

pozdrav, zorane, dobrodosao
dedica koji je u kamenici i puni boce koliko cujem je otisao u crnu goru
ostaje ona opcija u veterniku, islim da ima broj telefona u temi

Nasao sam Gorana iz veternika u temi boca kako je skorpion rekao.
Pratim vas vec neko vreme vidim da se bas lepo druzite ovde.
Hvala.

zdravo svima. ja sam kosta, 42 g, zivim u bg. imam ekol 4,5. planiram je prodati. merkam ovu pcp diana stormrider.

Users who are viewing this thread

Back