NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

KonstantinZjacic said:
:eek: :eek: aaaaa, kako da stavim nik?

Dobrodošao na forum. Nick ili username si već odredio, sada je to "KonstantinZjacic". Pošto si nov, možeš napraviti novi account, a može administrator na postojećem da ti promeni postojeći username. Mislim da je kraće i bolje da napraviš novi acc, ali nije problem ni da izmenimo postojeći. samo u tom slučaju moraš administratoru javiti kako hoćeš da ti glasi novi username.

KonstantinZjacic said:
pa i ti si admin??

Jesam, slobodno mi objasni šta želiš i sredićemo. Samo to ne treba da radimo u ovoj temi koja služi za predstavljanje.

Pozdrav svima sa foruma
Zovem se Goran i na forumu vec imam otvoren nalog GK73.Posto vec neko vreme nisam bio prisutan a iskreno smor mi je da se logujem na stari, lakse mi je bilo da ponovo zapocnem sa novim..Citajuci forum zadnje vreme i gledajuci kako sve probleme resavaju
kircan i goxy samo mogu reci BRAVO.A naravno za stvari koje rade Zvezdan i Pani ,sta reci.. VRH ..samo napred.
Nadam se da sa svojim ponovnim prisustvom na forumu cu moci da neke stavari naucim a steceno znanje podelim sa ostalim clanovima.Tkodje se nadam da ce moj primer biti podsticaj i za druge kolege da se vrate na forum.
Jos jedan veliki pozdrav svima

Gorane Kovačeviću dobrodošao ponovo :lol:
Drago mi je što pojedinci umeju da zakopaju ratne sekire i da okrenu novi list.
Evo i javno da se zahvalim što si mi poslao dve kontramatice gratis i bezpogovorno.
Nadam se da ćemo ovde uživati u tvojim snimcima i postovima.

Goran said:
Pozdrav svima sa foruma
Zovem se Goran i na forumu vec imam otvoren nalog GK73.Posto vec neko vreme nisam bio prisutan a iskreno smor mi je da se logujem na stari, lakse mi je bilo da ponovo zapocnem sa novim..Citajuci forum zadnje vreme i gledajuci kako sve probleme resavaju
kircan i goxy samo mogu reci BRAVO.A naravno za stvari koje rade Zvezdan i Pani ,sta reci.. VRH ..samo napred.
Nadam se da sa svojim ponovnim prisustvom na forumu cu moci da neke stavari naucim a steceno znanje podelim sa ostalim clanovima.Tkodje se nadam da ce moj primer biti podsticaj i za druge kolege da se vrate na forum.
Jos jedan veliki pozdrav svima

Srecan sam zbog "povratka otpisanih" i drago mi je da nam dolazi neko sa bogatim iskustvom...
hvala na lepim recima, trudicemo se da ovaj forum bude mesto otvorene diskusije na temu vp i da se svi osecaju prijatno bez obzira sa cim pucaju i sta rade sa svojim vp

Hvala kolega Kircan,kao sto sam rekao nadam se da ce moj primer da bude podsticaj i za druge(otpisane :lol: ) clanove:)

Dobrodoslica i od mene. Drago mi je da imamo jos jednog clana sa iskustvom i koliko mi je poznato i voljnog da izadje iz sablona i proba nesto novo.
Nadam se iskreno da ce mo razmenom iskustva jos vise doprineti razvoju naseg hobija.

Pozdravljam sve članove ovog foruma....

Smatram da me neki nisu zaboravili, za one koji me ne znaju, ja ću da se ponovo predstavim, zovem se Željko i živim u Beogradu, trenutno sam vlasnik dve puške FX Wildcat i FX Royal 400, volim druženje, volim pucanje a i volim dobru šalu....

Pratio sam dosadašnje aktivnost članova foruma po pitanju PCP, drago mi je da ima dobrih tema i dobrih inovacija, sada ne bi da nabrajam svakog pojedinačno ali ste napravili BUM, nastojaću da od vas nešto naučim a isto i sa vama da podelim moja iskustva...

Nadam se dobrom druženju....

Zex srećan povratak na forum.Drago mi je da se stari članovi vraćaju da ovaj forum kvalitetom ojačaju :lol:

Dobrodosao Zex
Svaka cast na povratku i nadam se da ce mo videti snimke sa home made side shotom sve vise i vise
:D :D :D

Users who are viewing this thread

Back