NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobrodosao kolega Magla, raspisi se o tvojoj spravi. Pre toga proveri srafove, da li su dotegnuti

Sent from my iPhone using Tapatalk

alexsasax said:
Dobrodosao kolega Magla, raspisi se o tvojoj spravi. Pre toga proveri srafove, da li su dotegnuti

Sad baš pokušavam

kircan said:
konacno da saznamo ko je legendarna magla
Samo u mom kraju legendarna,ako nekad prolazite put Svilajnca,odmah na ulazu Žar-Mance restoran,svratite slobodno,više sam na poslu nego kuci.Pozz

Pozdrav svima na forumu, Zolt iz Ade, 35 god imam PCP pusku M16-4,5mm i Sluzi od prilike dobro.... :ugeek:

Pozdrav svima na forumu, Da se predstavim ja sam Dragan iz Bezdana sa severa Backe imam 57 godina ali odavno pucam
Posedujem Anschutz 335 magnum ali prelazim na PCP te sam se posle dugo vremena citajuci Vase komentare odlucio da se i sam pridruzim ovoj grupi. Pozdrav

prokat01 said:
Pozdrav svima na forumu, Da se predstavim ja sam Dragan iz Bezdana sa severa Backe imam 57 godina ali odavno pucam
Posedujem Anschutz 335 magnum ali prelazim na PCP te sam se posle dugo vremena citajuci Vase komentare odlucio da se i sam pridruzim ovoj grupi. Pozdrav
pozdrav
ako budeš prodavao taj anšuc ja sam kandidat

Pozdrav svima,
Stevan Subotica, rodjen 1982.
Od malena imam strast prema vazdusnom oruzju. Kao klinac sam imao neku staru vazdusnu pusku, cale pozajmio od nekog i dobro mi je islo gadjanje. Jedno od omiljenih seccanja je kad sam sa ujakom i kevom otisao na magarece trke. Potrosio sam pare sto mi keva dala i nije htela vise da mi da a ja sam hteo da gadjam iz vazdusne puske. Odem ja kod ujaka i pitam: "Oces pivo? daj 100 dinara".
Naravno, jedna od nagrada koju si mogao da osvojiš gađanjem je bilo pivo. Old Gold ako se dobro sećam :)
Odem do štanda za gađanje i iz prvog pokušaja mu osvojim pivo.
Naravno, iz aviona se videlo da je nišan iskrivljen, pa sam korigovao kako sam znao i umeo.

Eto toliko za sada. Odavno želim da nabavim vazdušnu i dam sebi malo oduška. Sad me muka primorala na to, ali o tome u drugoj temi.

Users who are viewing this thread

Back