NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Kolega emanule, neobicno mi je drago da ste se predstavili. dobro nam dosli i zelim vam prijatan boravak na forumu. Procitajte i pravila a prelistajte i skeciju o pcp puskama, ima puno dobrih opisa i moze se dosta nauciti.

Pozdrav svima. Zovem se Mijat i planiram da kupim vazdusni pusku rekreacije radi. Do sada mi je glavna zanimacija bila sa pistoljima i ucenjem oko njih, ali sa ovim zakonima i cenama trazim alternativu za rekreaciju i ucenje novih stvari.

Dobrodošao Mijate!
Vidim nik je Manjina, sada očekujem i Miljenko da se pojavi! Njih dvojica ne idu jedan bez drugoga.

Pozdrav društvo.
Ja sam Nikola. Rođen sam u Leskovcu 05.03.1980. gde i dan danas živim i radim.
Pored fotografije, videografije, ribolova, kinologije i ptičarstva (između svega ostalog, naravno 😃) i streljaštvo i oružje mi je dugogodišnja ljubav.
A to znači veći deo života.
Kako sam već neki period u potrazi za svojom prvom vazdušnom puškom, evo me ovde - a gde bi drugo?!? 😎
Sada ću najpre malo pročešljati forum kao član, mada sam to već u velikoj meri učinio (koliko je status gosta to dozvoljavao), kako bih pogledao i teme koje su eventualno dozvoljene samo članovima - pre nego što počnem da dosađujem pitanjima na koja već nema datih odgovora.
U svakom slučaju, nadam se da ću ovde pronaći sve ono što mi nedostaje kako bih, konačno, sklopio kockice oko prve kupovine vazdušne puške.
Živeli 🍺

veliki pozz svima,zovem se Todor,imam 35 god,a pre godinu dana i ja sam usao u svet vazdusnog oruzija,iskljucivo rekreativno,papirne i padajuce mete,a imam pusku RETAY 135X HIGHT TECH 5.5,turska puska

Pozdrav društvance. Zovem se Goran i odrastao sam u Beogradu, naselje Stari grad(Dorćol). 1977. godiste. Posedujem VP staru koliko i ja, samo u losijem stanju :lol: Zastava M-56, za početak, sabraćemo na kraju. Nadam se kad prodje ova situacija, da cu se dogovoriti s' nekim serviserom s' foruma da je sredimo(vi mi predložite servisera u PP). Čituckao sam po "malo" forum. Za sad toliko od mene.

pozz za sve članove,svaka čast administratorimajer uspevaju svakog posebno da pozdrave

Sent from my iPhone using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back