NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobar dan svima! Ja sam Nemanja iz Novog Sada i zaljubljenik sam u vazdusno streljastvo. Vec duzi period zelim da posedujem vazdusnu pusku ali nisam bio tako cesto u Srbiji i kod kuce...Okolnosti su se promenile i hvala bogu konacno mogu da se posvetim ovom divnom sportu:) Zelim da kazem da ste mi svi vi ovde jako pomogli sa vasim znanjem i iskustvom! I konacno sam se odlucio za PERUN 731 :) Cesto sam u streljani i smorile su me zastavine puske i konstantno namestanje nisana :) Problem je sto ne mogu da nadjem Perun 731 :( Zvao sam MP Tropic i rekli su mi da su porucili 100 pusaka ali da imaju neki problem sa uvozom .... A sad je sve stalo zbog ove situacije:( Tako da ko zna kad cu konacno da drzim u rukama ovu divnu pusku. Toliko od mene za sada,hvala vam puno! Divni ste ljudi! P.S Ako neko ima da proda Perun 731 ili Slaviu 631 sad znate kome treba :D Ziveli !

Dobrodosao kolega. Ja sam isto dugo vremena jurio Slaviu 631 i cekao 731. Taj zez oko uvoza traje od Decembra prosle godine. Na kraju sam izgubio zivce i kupio 734, njega imali na stanju. Veoma tesko se nalaze Slavie po oglasima. Ko je ima ne prodaje je.
Puno srece u nabavci i zanimaciji.

Proka said:
Dobrodosao kolega. Ja sam isto dugo vremena jurio Slaviu 631 i cekao 731. Taj zez oko uvoza traje od Decembra prosle godine. Na kraju sam izgubio zivce i kupio 734, njega imali na stanju. Veoma tesko se nalaze Slavie po oglasima. Ko je ima ne prodaje je.
Puno srece u nabavci i zanimaciji.

Hvala Proka! 734 vise ne proizvode :( Tako da mi jedino preostaje da cekam ili da me pozovu iz prodavnice. Ostavio sam kontakt i rekli su da ce me nazvati cim stigne! Pa kontam u narednih 6 meseci ce me nazvati :D :lol:

Pozdrav, zovem se Milos i planiram nabavku springerice za rekreativno gadjanje meta. Nadam se da cemo se u sledecim vremenima vise druziti ovde na forumu.

Pozdrav svima i sve pohvale za forum. Ja sam Milan iz Novog Sada, 81’godiste, rekreativno se bavim streljastvom. Gadjam u mete na otvorenom najcesce 15-40m. Od kako znam za sebe imam veliku madjaricu, a u zadnje vreme sve vise citam i gledam po forumu i planiram da se pocastim jednom novom puskom. Perun 734 mi je onako puska po meri, ali uvoznik je nema na stanju, i ko zna hoce li je uopste imati... Tako da sam tu sada sa vama, citam , pratim, pa cu i ja nesto pronaci za sebe valjda...

Pozdrav svima na forumu, pratio sam ga neko vreme kao gost pa sam odlučio da se registrujem konačno.
Inače zovem se Radovan, iz Gornjeg Milanovca sam i imam 28 godina. Ocu je ranije bio hobi vazdušno oružje, rešio je ponovo da se aktivira i ja uz njega pa planiramo kupovinu neke puške o čemu ću pisati u narednom periodu.
Još jednom pozdrav svima i nadam se dobrom druženju.

Pozdrav, ja sam Aleksandar ali zovu me Cole.
Kao klinac sa dedom sam sa dedom po malo gadjao vazdusnom puskom pa sam resio da se vratim nekadasnjem hobiju.
Vise iskustva imam sa vatrenim naoruzanjem ali ovde sam da od vas nesto vise naucim o vazdusnom.

kircan said:
Dobrodosao cole, imas li vec neku vazdusnu pusku ili planiras nabavku?

Hvala. Planiram nabavku, i tu sam hteo da se posavetujem sa vama. Da li da pitam ovde ili da pokrenem temu na "uopsteno"?

Evo da se i ja predstavim, krajnje je vreme da ne budem "gost" vise... Zovem se Goran, 29god imam iz Novog Sada sam... Sto se vazdusnog oruzja tice, tu sam totalni amater ali me je rekreativno gadjanje oduvek privlacilo. Kao klinac sam sa bratom gadjao neke mete, flase itd, ali to je bilo pre 15 i vise god. Sada sam u fazi nabavka prve puskice i posle listanja gomile tekstova i iskustava, jos vise sam zbunjen ostao :lol:
Trenutno u posedu imam Norconiu B2 HF 4.5mm od prijatelja i nisam nesto odusevljen, ali s obzirom da je cena 10k nisam ni ocekivao Bog zna sta...

Nameracio sam se bio na Cometu 220 Galaxy, malo zbog DumDum recenzije, a malo vise zbog gosn Zvonka koji je to sve lepo predstavio i i testirao. Danas zovem par prodavnica, ili nemaju u ponudi ili ne salju kurirskim sluzbama i odustao sam. Budzet mi je bio ogranicen, planirao sam nesto do 18k, svasta nesto sam imao u razmatranju i danas presecem i narucim Dianu 240 Classic. Pozdrav.

Users who are viewing this thread

Back