Pozdrav narode ja sam nov na forumu. Pa da se predstavim zovem se Ivan iz Požarevca sam pre par dana sam pazario vp Norica shooter 190 m/s. Nisam iskusan kao vi al koliko vidim ovde može svašta i da se nauči, malo sam pucao puška nije loša planiram i neku optiku da pazarim.
Chao svima.
Evo kako je red kucha da se pretstavim, ja sam Vlatko iz Prilep, Makedonija. Novi sam chlan pre dva dana. Molim vas nemojte mi zameravati za moj losh srpski, sve shto znam je zato shto radim u srpska firma u Prilep, gazdi su mi iz Prokuplje, pa nauchio sam srpski od njima . Skoro sam uzeo Gamo Roadster 10x i sam totalno amater, pa doshao tu da nauchim neshto od vama i kako shto vidim ima mnogo za uchenje, ima vas tu sve profi. Mislim da dovoljno znate od meni pa se chitamo. Pozz do svima.
P.S. nemojte mi zameriti nekad kad pitam neko glupo pitanje, to je zato shto sam amater
Pozdrav kolega, samo postavljajte pitanja, nema glupih pitanja, samo ima glupih odgovora. Procitajte teme koje se ticu springerica ima vec dosta dogovora tamo
Ja se ovde nisam predstavio.Zovem se Goran,iz Backog Monostora sam.Generacija 1968.Oduvek volim vazdusno oruzije,rodjen sam u kuci sa Slaviom 620.Nedavno sam kupio Kometu 220 galaksi