NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav,
zovem se Miroslav, zivim u Beogradu i posle 40 godina sam resio da opet uzmem u ruke vazdusnu pusku (nikad nije kasno) ;)
Juce, pred pocetak policijskog casa, nabavio sam puscicu Cometa 300 i sada nisma ziv da docekam utorak da je isprobam :D

Pozdrav. Ja sam Mišo iz okoline Kraljeva. Imam 46 godina, a vazdušno oružje sam zavoleo još pre 30 godina. Trenutno imam Browning X Blade II, a u planu mi je kupovina Artemis m16 pcp puške. Posedovao sam Zastavu m86, Slaviju 631, Dijanu 340 n-tec, pa jos jednu Slaviju 631. Razmišljam i o kupovini Anschutza 335 magnum.

pozdrav svima,
usled ove situacije naručih vazdušnu pušku, stiže ovih dana....
tako da je logičan splet događaja da se registrujem na forumu da nešto naučim novo i korisno :)

pozdrav za sve forumaše još jednom

Поздрав поштоване колеге.
Зовем се Мирко . Нисам почетник али нисам ни прочесионалац :) . Спортским аматерским стрељаштвом се бавим преко 12 година и за то време сам имао у свом поседу неколико ваздушних пушки.
Почео сам као и већина овде са заставином М 56.
Касније сам купио ,,чувену кинескињу" Б3-Б у калибру 5,5 мм (почетничка грешка - само да је што јаче). Онда су на ред дошле Туркиње Хатсан модел 85, модел 90, модел 99, модел 125 све у калибру 5,5 мм (опет грешке). Било је ту и неких Диана али сам у почетку широко избегавао ,,слабији" калибар 4,5 мм (опет моја грешка). Уколико неког буде интересовало нешто везано за наведене пушке ту сам.
Извињавам се на веома дугачком посту.
Поздрав из јужних крајева наше земље.

Users who are viewing this thread

Back