NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozrav svim članovima ovog foruma.
Zovem se Radiša, iz okoline Smedereva sam, i imam 53 godine. Možda kao i većina od vas i ja sam se bavio streljastvom kao klinac pa je ta ljubav ostala tako da sam se povremeno bavio time iz hobija dok sam živeo u inostranstvu.
Sada imam ovde svoju firmu i pucanje mi na prijatan način pomaže za opušanje i smanjenje stresa na poslu.
Uostalom već duže vreme vas pratim i odlučih da vam se pridružim a konkretno pitanje u vezi jedne puške PCP
postavljam u delu njima namenjen
Srdačan pozdrav

Izvinjavam se moderatorima i adminima za nepostovanje propisa o predstavljanju novih clanova. Procitao sam pravila :) Ukratko ja sam Nikola, dobio sam na poklon vazdusnu pusku koja mi puno znaci, zelim da je reinkarnerisem. Mada ne izostaje ni kupovina nove, jer sam jako brzo zavoleo ovaj hobi, ali ne pre no sto sacuvam uspomenu. Vrapca u zivotu nisam skinuo i ne nameravam, goluba jesam ali slucajno, i dan danas mi je krivo, al sta ces nisam namerno...

Dobrodosli na forum. Kolega mislim da si opet prekrsio pravila foruma pominjujuci taj nesrecni slucaj sa golubom jer je pominjanje svakog lova vazdusnim puskama zabranjen osim onog na papirne mete :)

Dobro došao Nikola.
Nadam se da si pustio goluba slučajno :lol:
I da početničke greške nećeš ponavljati vezano za jednostavna pravila foruma.

Night shadow, ali nisam rekao cime, naime, pravio sam zabice u jezeru pljosnatim kamenom. U jednom trenutku kamen je odskocio u pravcu goluba u letu i desilo se to sto se desilo... :) ne bacam zabice od 1996.
Goxy, izvinjavam se jos jednom :)

Nemoj prijatelju o tome ovde. Nevazno je to ko jeste ko nije, po zakonu je sada zabranjeno. A pravila na forumu kazu da se o tome ovde ne diskutuje.

YahooUser2 said:
Night shadow, ali nisam rekao cime, naime, pravio sam zabice u jezeru pljosnatim kamenom. U jednom trenutku kamen je odskocio u pravcu goluba u letu i desilo se to sto se desilo... :) ne bacam zabice od 1996.
Goxy, izvinjavam se jos jednom :)

Hhahahaha dobar si kolega :lol: :lol:

Poštujući pravila ovog ali i svakog drugog foruma,druženje ću započeti predstavljanjem.
My name is Vladan :D, iz Doboja ( BiH ), 28 god. Bavim se izradom prstenja, u slobodno vrijeme pecam. I eto došao sam do ideje da se bacim ponovo u ovaj hobi jer užasno volim oružje,ali nisam u mogućnosti da posjedujem nešto mimo vazdušnog.
Nekih 15 godina sam imao malu zastavicu, ne znam model jer nigdje nije pisalo ako me sjećanje ne vara. Prodah je prošle godine i od tad me duša boli za istom.
Poslije nje sam nabavio Crosman Benjamin Titan np 4.5mm, koja je ujedno i najljepša puška koju sam imao priliku držati,, ali što bi rekli međutua imala je malo lufta na zglobu i nije bilo šanse upucati je. I zbog nje me isto boli duša.
Probao sam par Hatsana i tako.
Sad naletih na ovaj forum. Gdje kontam doći do ideja šta da nabavljam sledeće.
Pozz

Shelby gt500 said:
My name is Vladan :D, iz Doboja ( BiH ), 28 god.

Vladane dobrodosao.
Ako te interesuju PCP vazdusne puskice mozemo se dogovoriti da pogledas u Doboju ili nekoj blizoj okolini, probas, a siguran sam da ce ti se svidjeti. To je sledeca stepenica posle tih sto si probao. ;)

SMD said:
Shelby gt500 said:
My name is Vladan :D, iz Doboja ( BiH ), 28 god.

Vladane dobrodosao.
Ako te interesuju PCP vazdusne puskice mozemo se dogovoriti da pogledas u Doboju ili nekoj blizoj okolini, probas, a siguran sam da ce ti se svidjeti. To je sledeca stepenica posle tih sto si probao. ;)

Ja sam uvijek za :D
mada priustit pcp ne mogu sigurno ali ne mogu reći da ne bih volio probati. A dalje možemo na pp

Pozdrav narode.
Milan Mladenovac 29god, puska swiss arms ag 1000.
Za sada sam prezadovoljan, i ja koji sam amater odlicno gadjam sa njom bez naslona na 10ak metara (malo mi je dvoriste pa nemam uslova za neke vece udaljenosti).

Pozdrav svima na forumu! Zovem se Dinko ,živim u Vinkovcima ,imam 47 godina. Vlasnik sam jedne PCP puške i jedne springerice ,a služe mi čisto za gušt,opuštanje i razonodu. Vidim da je na forumu dosta aktivnih članova i vrijedan je izvor korisnih informacija. Nadam se ugodnom druženju i izmjeni znanja.

Users who are viewing this thread

Back