NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima na forumu! Zovem se Dinko ,živim u Vinkovcima ,imam 47 godina. Vlasnik sam jedne PCP puške i jedne springerice ,a služe mi čisto za gušt,opuštanje i razonodu. Vidim da je na forumu dosta aktivnih članova i vrijedan je izvor korisnih informacija. Nadam se ugodnom druženju i izmjeni znanja.

Pozdrav dinko i dobro nam dosao na forum. Ovde zaista moze mnogo da se nauci, ja sam krenuo od 0 kad sam stigao na forum i sada sam vec najveci expert u mojoj ulici

Ne sećam se da sam se predstavio, a u 46-oj godini se stvari po malo i zaboravljaju. Pozdrav svim članovima, nekoliko vas me i poznaje, a ja sam do sad bio aktivniji na Facebooku. To više nije mesto gde mogu da saznam i naučim više o vazdušnim puškama. Odavno sam se susretao sa vazdušnim i vatrenim oružjem. Puškar bio u vojsci davnih devedesetih. Po struci sam mašinski inženjer, ali se nikad nisam bavio tim poslom. Posedujem Cometu Premier Fusion u 5,5mm, Hawke Vantage 4-16x50.

Pozdrav svima. Ja sam Predrag Mirković, imam 55 godine, iz Beograda. Radim u Ministarstvu zaštite životne srediine. Javio sam se i pre neki dan ali sam tek sad povezao konce kako neke stvari ovde funkcionišu. Pošto moj posao može poneki put da bude i malo naporan zbog raznoraznih stranaka sa kojima svakodnevdno kontaktiram, mislim da bi mi rekreativno gađanje vazdušnim oružjem (nisam ljubitelj vatrenog oružja) pomagalo da se malo opustim. U tu svrhu planiram i da kupim neku pušku, bilo da je to vazdušna,PCP ili na CO2 pa ću koristiti priliku i da vas pitam za vaša mišljenja o pojedinim modelima. Eto, toliko za pošetak

Pozdrav svima.
Zovem se Josip, imam 26 godina i ja sam iz Subotice u kojoj trenutno i živim... Do juče sam mislio da mi je najveća ljubav motociklizam a danas već ne znam šta da mislim... Hobija sam imao i do sada mnogo, puna kuća svega. I tako danas ustanem i kažem tati da odem da kupim sebi jednu pušku a on me ispraća sa rečima ,,Imaš i ovo i ono (nabrajao koliko se setio u trenutku), još ti samo puška fali!"... Imao sam i ranije neke ideje o svemu ovome ali pored motora mi nije mnogo padalo na pamet. Okidač u mojoj glavi je bio drugar... I tako gledam za drugara juče, on nešto neopredeljen i danas obojica kupili STOEGER MX5 4.5mm 200m/s 10J i obojica smo prezadovoljni, pucali lagano ceo dan danas. Sem tate još niko i ne zna šta ima novo kod mene a pretpostavljam da će mama posebno da se oduševi...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pozdrav svima,
Zovem se Sergej, imam 22 godine i iz Pančeva sam. Pazario sam prvu vazdušnu pušku springericu pre par dana i uživam u gađanju. I pre kupovine sam pročitao svašta na forumu što mi je pomoglo u kupovini ali sada nalazim još više zanimljivih i poučnih stvari.

Sad vidim da sam pogrešio naziv modela, ali ko se razume, shvatiće... Pa da ponovim, Stoeger RX5. E sad, kao što rekoh, nov sam u svemu ovome, mnogo toga još ne znam ali cenim da dobro gađam. Ipak nisam mašinac od juče... Poenta je da ne razumem pojmove pa mi nije jasno ono "slikaj grupe"... Veče pre nego što sam je kupio, sam istraživao šta je najbolji izbor i definitivno se ne kajem ni malo, i ako sam nov u ovome, mislim da je odlična. Kupio sam samo pušku i dijabole, nemam mete i pribor za čišćenje, kupujem od nedelje... Ali sa 15 metara sam više puta uzastopno gađao drvo u dvorištu koje treba da se vadi, a gađao sam procep (više puta) a prve hitce sam tražio i našao sam tek posle nekoliko puta i video da su ušli malo dublje. Jednom sam promašio malo, nisam stao u dobar stav... Sve sam slikao detaljno pa sad ako uspešno postavim... Slobodno neka me neko demantuje, volim ja da čujem i osnovanu kritiku, ali stvarno mislim da bolje nema u D kategoriji, ali ponavljam, nisam još ni početnik pa mi se možda samo malo jače dopalo.
bf773c72abb9221a71d40a909634c18b.jpg
785112b9a69075aecff5409644bf680f.jpg
efb56c6a94a6fc299de7b9a9b65d766e.jpg
20f0a494c40fc3dc54bd03133b579bae.jpg
a6e87a047857703b98e08acf03e63492.jpg

Ja sam napisao slikaj grupe 😊 Opali 5-10 komada u istu metu i tako napravis grupu pogodaka, pa je prezentujes nama radoznalima. 😊
Prirucno uzmes bilo kakav papir i nacrtas tacku na njemu i udri 😊
Neka je sa srecom. 😊 Meni je ta piska zapala za oko, zbog cene prevashodno.Uzivo sam pogledao obe verzije, i drvo i polimer, i ona sa drvenim kundakom mi se svidela, samo me brine taj okidac. 😊

U svašta me još treba uputiti, ne zamerite... Ne želim da obećam ali se nadam već sutra da ću uraditi.
I meni se sviđa više drvo od ovog ali nisam imao izbora tu u capriolu u SU, još mi kaže prodavac da se njemu lično više sviđa crna kad je ovaj model u pitanju jer je drvo uživo izgledalo neprirodno, pa hajde da mu verujem.
Inače bez obzira na SU, izbor je bio cometa galaxy 220, neka Diana, neka Ekol ali sam pre kupovine naišao na ovaj forum i pročitao da je "smeće" i ova koja mi se činila najbolja po mojim kriterijumima, jedini uslov je bio da cena ne prelazi 20000-25000 i da je D kategorije.

Users who are viewing this thread

Back