NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav ja sam Nemanja i imam 20 godina dolazim iz Leskovca trenutno ne posedujem vazdusno oruzije ali sam u nameri da uzmem neko da se bavin time cisto rekreativno.Pozdrav svima..

Pozdrav svim clanovima, zovem se Dalibor i imam 30 godina, zivim u Ruskom Krsturu. Od vazdusnog oruzja imam Slaviu 634 i Pcp Fx-crown :)

Pozdrav svima, zovem se Nikola i zivim u Beogradu. Od skoro sam se zainteresovao za ovaj sport (rekreativno), inace se bavim ribolovom, i kupio svoju prvu pusku Cometa 300

Pozdrav za sve!
Zovem se Goran, javljam se iz Stare Pazove. Imam 48 godina i veliki sam postovalac svakojakog NEvatrenog oruzja, a posebno vazdusnog. Da imam mnogo iskustva-nemam. Imao sam godinama neku malenu Slaviu, ne znam joj ni oznaku, slatko sam se ispucao sa njom, ali sada, kada sam "nacitan", voleo bih da malo ozbiljnije uđem u carobni svet vazdusnog oruzja. Spadam u one: "...ako ne znas-pitaj...", pa se nadam da vam moja brojna pitanja (koja cu svakako postavljati)nece smetati.
Ja sam iz one grupe koja voli da sa skromnijom (uslovno) opremom postize sto bolje rezultate.
Veoma se radujem buducim kontaktima sa svima vama.

Dobro dosao Gorane, naravno da su pitanja u redu dok god na njih vec nije odgovoreno u drugim temama. Pretraga na forumu dobro funkcionise i mogu se naci odgovori od vrlo profesionalnih do amaterskih (kad ja nekog svetujem).
U svakom slucaju zelim vam ugodan boravak na forumu i da vidimo kakve rezultate postizete sa VP.

Dobro veče svim članovima foruma.Zovem se Senka,živim u Novom Bečeju i želim nešto više da saznam i naučim o vazdušnim puškama.Posedujem vazdušnu pušku Stoeger RX5 cal.4.5mm i PCP Hatsan BT 65 cal.5.5.Pozdrav i hvala😁👍

Users who are viewing this thread

Back