NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav za sve forumase,
Zovem se Dragan imam 43 godine,zivim u Novom Sadu,od malena volim vazdusno i tetivno oruzje,hobi u kom se opustam je pravljenje varalica za ribolov ,lukova i strela,uglavnom rucna obrada drveta-lek za zivce.Dugo vas pratim,i uzivam u vasim postovima,pa sam odlucio da i ja postanem drug clan.

Pozdrav svima! Zovem se Ivan, imam 49 godina, nikad se nisam bavio streljaštvom ali sam odmalena naučio da gađam (12 godina, malokalibarka). U vojsci jedan od onih koji su probno gađanje iskoristili za upucavanje puške, posle sve petice na gađanjima. Posle vojske, dok se to smelo (u smislu da sam ja smeo), išao sam sa drugarima u prirodu, napravimo mete i gađamo. Onda zaoštriše zakon, i pošto ja nisam kriminalac verovatno bi mi oduzeli malokalibarku da su nekog od nas uhvatili da puca iz nje. Više od deset godina nisam pucao iz malokalibarke, pre mesec dana dobio razjebani Telly od prijatelja, i zgranuo se koliko je to dobro za igranje. Tada sam počeo da pratim ovaj forum. Pre nekoliko dana mi je dopala šaka kumova Diana Eleven, i ja ne mogu da se saberem koliko je ovo uzbudljivo! Ozbiljno razmišljam o kupovini vazdušne puške,

Pozdrav svima iz Slovenije.

Odlučijo, da se registriram i postanem i aktivan deo ovok foruma, a ne samo čitač.
Zovem se Boštjan, a više od 25 godina na internetu me prati nadimak Lenko.

Susreti sa oružejm su mi ... razklimana vazdušara u djetinstvu... malo pucanje u školi iz stava (porazno).
Pre neke sedmice ubola me ideja, da nabavim VP... malo sam prečekirao šta se koliko-toliko pristojno nudi na našem trgu za ne prevelike novce i odlučio, da nabavim prelamaču COMETA Galaxy 4,5mm.
Ko kod svake nove igračke još sam u upoznavanju sa njom, a prvi si utisci, da nisam baš bacio lovu u blato, pa da se može sasvim pristojno igrati (zasad bez optike na 10 m-upoznavanje). Nadam se, da i posle ove "korone" nadjem vremena. da se sa vremena na vrjeme "igram" sa njom :)

Nadam se, da sam prvi važan deo -PREDSTAVLJANJE- pristojno obavio i da mi je sada dozvoljeno pisat na forumu. ;)

Hvala novim kolegama na predstavljanju i zelim vam ugodan boravak na forumu. Ukoliko imate pitanja, nemojte oklevati

Pozdrav forumaši!
- Moje ime je Denis, iz Pančeva sam i evo sa 44 godina sam resio da opet se aktiviram i uzmem u ruke moju staru ali još uvek neuništivu vazdusnu pušku Slaviju 620. Mada vaš dobri forum me stavlja na razmišljenje da možda kupim još jednu pušku malo moderniju :idea: .
- Zahvaljujem se svima ovde i dobro vas našao kolege ;)

Dobrodošao Denise. Mislim da si ti naš 1000ti jubilarni član :D

Users who are viewing this thread

Back