NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Bolje vas našao drage kolege!
Posebno mi je čast i drago jer sam jubilarac. Nije to mala stvar biti hiljaditi član ovog veoma dobrog i poznatog foruma :eek: :p

Pozdrav svima. Andrija, 46 godina, Beograd. Nemam posebno čime da se pohvalim što se tiče straljaštva, tek kucam na vrata. Ako nekom treba nešto oko kompa možda mogu da pomognem :)

Dobro nam dosao kolega gersh, mi smo velikom vecinom osim par njih amateri ovde, tako da slobodno pitajte sta vas zanima...

Bar na forumu da se pravimo da smo fini. Bolje tako nego " De si bre *********** , pa nisam te video 100 godina ********** ti ************** u *******************, *************** tu usta i slicni folkor

Pozdrav drugari po oružju !
Ja sam Uroš Stevović, 1976., Kragujevac !
Od malena se kod mene razvila ljubav prema oružju 😁, što je rezultiralo prvo članstvo u SD “Čika Mata” Kragujevac, pa redom ... KSJ VJ kao vojnik, pa profesionalac, praktično streljaštvo ...
Prođoh ceo razvojni put od početka do kraja i red je kao i u svakom trenažnom procesu da se vratim na početak 😜
Pozdrav svima !👍

Zdravo forume, ja sam Miloš, "84to, BG. Nisam želeo da napravim nalog jer mislim da sa svojih 0 iskustva nemam kako da doprinesem zajednici. Naročito ne samo da bih postavio pitanje "šta da kupim", ali šta je tu je...

Users who are viewing this thread

Back