NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Milose i ja sam bio tabula raza kad sam dosao na forum, nisam ni sad puno bolji, ali pitanjima mozes sebi razjasniti mnoge stvari

Hvala, drago mi je da sam na vas naisao.
Prva vp Zastava Kragujevac nema oznaku ali trebalo bi da je M56 a od skoro Diana 250 4.5mm

Dobar dan,
od jutros sam clan Foruma. Imam 54 godine, zivim u Zemunu. Pucao sam prvi put 1983. u srednjoj skoli iz M48, zatim u JNA 1984. i pre par dana prvi put vazdusnom puskom. Uvek mi je islo dobro kako sa 18 godina tako i pre neki dan. Bavim se i fotografijom, mozda to ima veze. Planiram da nabavim VP kategorije D. Citacu i praticu sta se desava pa cu odluciti. Volim kvalitet po razumnoj ceni. Imam na umu neke modele ali videcemo.
Pozdrav Ivan

Pozdrav za forumase, ja sam Bojan Mitrovic, imam 36 godina, iz Prnjavora kod Banja Luke, nadam se da primate i nas iz RS. Nemam nikakvog iskustva, čista nula,radim u hitnoj pomoci,ali su mi oči izgorile od čitanja foruma i hoću da kupim sebi vazdušnu pušku. Čitajući forum definitivno sam odustao od springerice, zelim definitivno PCP, ali cu se oglasiti u temi koju pusku odabrati, poslusacu vas vrsne poznavaoce vazdušnog oružja. Vi ste "krivi" sto cu vjerovatno ici na FX.

Dobro nam dosao Bojane, na ovaj forum su dobrodosli svi ljudi dobre volje bez obzira na naciju, veru i slicne stvari koje nas dele. Bitno je da si zainteresova za VP bilo koje vrste.

:D Dobrodosao Bojane , naravno da je Republika Srpska uvek dobrodosla , drago mi je da si se registrovao i licno poznajem kraj iz koga si :D

Hvala puno, ako se nekad nadjes u tom kraju, častim te pivom, i da malo popricamo o puskicama. Ovako o pusci koju jos nisam ni kupio gnjavim samo ženu, koja samo što nije dobila slom živaca zbog moje ideje o pušci, a trebala bi dobiti specijalizaciju iz psihijatrije, pa ce sama sebe lijeciti, a ja cu pucati :lol: :lol: :lol:

Users who are viewing this thread

Back