NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav drugari, zovem se Goran, živim u Beogradu, ljubitelj sam oružja, pre svega sa mehaničkog aspekta, a volim da se rekreativno bavim gađanjem meta, pikado, streličarstvo, streljaštvo, sve može. Nisam nikad posedovao neku "cev" ali u poslednje vreme mi se ponovo probudio crv kupovine pa danima čitam forum, pohvala za atmosferu i informacije. Nadam se da ćemo se lepo družiti.

Zovem se Sava iz Zemuna sam imam 62 god.Neki dan se nisam predstavio,stari sam strelac i lovac iz kratkog i dugog oruzija ali sada kao penzos resio sam da probam i sa vazdusnom puskom tu sam novajlija pocetnik.puska je cometa ,220 galaxi.

Pozdrav drustvo, zovem se Dragan i iz Indjije sam, 39god i oduvek ljubitelj oruzja, to jest vazdusara. Davno u skoli sam gadjao u streljani i ponekad sa komsijama zastavom njihovom, ali to je bilo vreme kad se dijabole nisu bas lako i jeftino mogle nabaviti pa i nije bilo puno pucanja. Eto, posle toliko godina resih kupiti sebi pusku, uzeh pre 2 dana u Peloponezu BROWNING X-BLADE II GP 5.5

Poštovanje svima

Imenom u prezimenom sam Radule Perišić iz Niša. Nadimak Knife je sa jednog drugog foruma čiji sam aktivni član bio jako dugo, pa sam ga zadržao i ovde. Generalno je nastao još u osnovnoj školi jer sam od malena veliki ljubitelj noževa. Uglavnom radnih i bushcraft noževa, kojima može da se odelje i po neka figurica. Po profesiji sam sociolog i freelance fotograf. U životu sam se bavio svačim nečim od čega se izdvojio biciklizam kao velika ljubav maltene stanje duha. Trenirao sam i streličarstvo a od srednjoškolskih dana sam povremeno pucao i vazdušnom puškom. Ujak me je uveo u svet oružja upravo preko vazdušne puške. Prva vazdušara iz koje sam pucao nekih davnih '90ih je Anšic. Inače pošto mi je ujak u Leskovcu nisam mogao baš često da pucam i učim o vazdušnom oružiju. Ta dečačka želja se odnedavno ponovo rodila. Odjedared kao grom iz vedra neba.

Već sam neko vreme član ovog foruma a da se nisam predstavio. Razlog tome je iščitavanje tema koje me interesuju vezano za vazdušno oružije. Iskreno steko sam doživljaj nekog ovisnika o iščitavanju i proučavanju tema o VO. Prvenstveno sam zainteresovan za nabavku springerice. Kada mi je sinula ideja za nabavku VP o tome sam znao samo da preklomim cev, ubacim dijabolu i ispalim u željenu metu. Naravno predmet ili papir. Nisam ljubitelj ubijanja. Za nekih mesec dana sam video da je ustvari VO nešto složenije i kompleksnije od samog ispaljivanja dijabola. Što me dodatno zaintrigiralo. A od ideje neke turbo puške sa ogromnim brzinama sam shvatio da to nije baš tako. Naravno usput me je i malopre pomenuti ujak posavetovao pa sam došao do neke okvirne konstrukcije šta ja to u stvari želim. O tome u drugom delu foruma :)

Dobro nam dosao kolega. Bravo za predstavljanje!
S' obzirom da se bavis fotografijom, ocekujem kvalitetne slike oruzija i pogodaka. :D

Users who are viewing this thread

Back