NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Здраво свима,

Ја сам нов на овом форуму. Као јуниор бавио сам се стрељаштвом ваздушним пиштољем. Остала је лепа успомена према том периоду и према ваздушном оружју. Надам се лепом дружењу, размени мишљења и да нешто научим од Вас.

Срдачан поздрав,
Владимир

Poštovani članovi foruma,

Zovem se Jovica i imam 24 godine. Iz Beograda sam i aktivno pratim forum oko 6 meseci. Prva puška je kupljena pre 2 meseca ( 4 meseca sam lupao glavom o zid oko puške i optike ). Opaka je ovo bolest. Verujem da će ovo biti kvalitetno druženje.

Veliki pozdrav!

Dobro nam dosli novi clanovi, zadovoljstvo je obostrano, i predstavite nams voje ljubimce (puske naravno, ne kerove, macke, papagaje i slicno)

Pozdrav svima. Odličan forum. Zovem se Dalibor, imam 32 godine i tek treba da kupim prvu pušku. Svi saveti dobrodošli. Interesuje me neki kompromis snage i brzine. Pozz

Pozdrav svim članovima foruma,

Novi sam ovde, zovem se Dragan, imam 24 godine, iz Novog Sada sam. Trenutno posedujem pušku Cometa 220 Galaxy.

razgoropadjeni said:
Pozdrav svima. Odličan forum. Zovem se Dalibor, imam 32 godine i tek treba da kupim prvu pušku. Svi saveti dobrodošli. Interesuje me neki kompromis snage i brzine. Pozz
Pozdrav i dobro nam dosao. Jos jednom procitaj pravila i pravila za postavljanje oglasa jer pises u oglasima a to nije dozvoljeno. Imas u oglasu kontakt telefon pa slobodno okreni prodavca...
Hvala na razumevanju,vasa moderacija foruma

Poštovanje svima. Izvinjavam se što nisam pročitao pravila foruma .
Zovem se Dejan Medan iz Pančeva . Odnedavno , 2 meseca od kako sam dobio Stoegera rx20 dynamic postao sam ovisnik o vazdušnom oružju . Pratim forum od prvog dana od kako sam dobio svoju prvu pušku . Sada sam i vlasnik M16 6.35 artemis ( i vazdušnog pištolja steyr m9 a1 ) . Ne planiram stati dok mi žena ne otkrije na šta trošim pare i ne zapreti razvodom . Da želja mi je da posedujem sumatru 9mm ali toga nema kod nas . Pozdrav svima

Помоз Бог добри људи!
Долазим из Бољеваца општина Сурчин, 90 то сам годиште. Желео бих овом приликом и да се захвалим Шкорпиу на саветима и одвојеном времену!

Поздрав свима

Милан

Users who are viewing this thread

Back